Justitieel Verpleegkundige

Uren per week
28-36 u
Locatie
Sittard
Salaris
Conform CAO Rijk, Schaal 7/8; min € 2.423,- en max. € 3.546,-
Over de functie
Toe aan een nieuwe uitdaging, maar wel met regelmatige werktijden? Als Justitieel Verpleegkundige heb je veel afwisseling, werk je zelfstandig en met een bijzondere doelgroep!
Omschrijving
Enorm veel uitdaging en voldoening in je baan binnen een erg fijne organisatie. Je draagt eraan bij dat gedetineerden weer een maatschappelijk bestaan kunnen opbouwen. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw collega's van de medische dienst. Zij zijn altijd in de buurt om te overleggen over de juiste aanpak.Wat ga je doen?
In jouw werkweek heb je intakes en verzamel je gegevens over de psychische en medisch-sociale toestand van gedetineerden. Je skills op het vlak van klinisch redeneren worden daarbij behoorlijk op de proef gesteld. Maar je herkent de symptomen van bijvoorbeeld verslaving en psychiatrische aandoeningen duidelijk. Je durft door te vragen en laat je niet met een kluitje het riet in sturen.
Aan de hand van deze intakes en het verpleegkundig spreekuur voer je verpleegkundige taken uit binnen de aandachtsgebieden infectieziekten, chronisch zieken, verslavingszorg en psychiatrie. Ook beoordeel je of je zelf actie kunt ondernemen of dat je de gedetineerde moet doorverwijzen naar de arts of een van de andere disciplines. Je neemt deel aan overleggen en verricht tot slot administratieve werkzaamheden die je rapporteert in het systeem.
Funtie-eisen
  • Je bent bij voorkeur bijgeschoold tot justitieel verpleegkundige;
  • Je hebt kennis van de specifieke wet- en regelgeving op het gebied van de gezondheidszorg;
  • Je hebt begrip van de samenhang tussen de verschillende (gedetineerde gerelateerde) disciplines binnen een inrichting;
  • Je hebt kennis van en deskundigheid met betrekking tot specifieke lichamelijke (chronische ziekten) en psychosociale problematiek (grote groep mensen met een licht verstandelijke beperking) van de gedetineerdenpopulatie;
  • Je kunt de-escalerend optreden in stressvolle situaties;
  • Je kunt je een oordeel vormen op basis van best practices;
  • Je kunt gezondheidsvoorlichting geven.
Soort contract
Jaarcontract met optie voor onbepaalde tijd
Startdatum
01-09-2022
Arbeidsvoorwaarden
Inclusief mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget, studiefaciliteiten en bedrijfsfitness.
Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Robin Wolter. Bel 043-3659288, app naar 06-11803724 of mail naar r.wolter@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht