Behandelaar / Casemanager in de verslavingszorg

Uren per week
32-36 u
Locatie
Heerlen/Sittard
Salaris
CAO GGZ schaal 55
Over de functie
Schakel jij als Behandelaar / Casemanager snel en neem jij graag het initiatief? Heb je affiniteit met de verslavingszorg en wil je werken in een dynamische organisatie met open, informele en creatieve werksfeer?
Omschrijving
Gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving, met veel ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.
Deze organisatie voor geestelijke gezondheidszorg heeft meerdere locaties in Zuid-Limburg. Ze zijn ervan bewust dat de wereld verandert. Zij staan niet stil, maar bewegen mee. Ze zijn van mening dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken ze aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg.
Jouw werkzaamheden:
 • Je geeft uitvoering aan de behandeling en begeleiding bij verslaving gerelateerde problematiek. Dit doe je onder de regie van de hoofdbehandelaar.
 • Je onderkent sociaal psychiatrische problematiek in combinatie met verslaving bij cliënten en motiveert hen om hulpverlening te aanvaarden.
 • Je intervenieert bij crisissituaties bij cliënten met verslavingsproblematiek en psychopathologie.
 • Je onderhoudt contacten met verwijzers, neemt deel aan patiëntbesprekingen en je voert hulpverleningsplannen uit.
 • Daarnaast verricht je administratieve en registratieve werkzaamheden.
Funtie-eisen
Je vindt het fijn om binnen een dynamische verslavingszorginstelling te werken. Je biedt hulp en advies aan mensen die verslaafd zijn aan alcohol, drugs, medicijnen en/of gokken en zoekt naar de best passende behandeling of begeleiding voor iedere patiënt.
 • Je hebt een afgeronde opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV), Verpleegkundig Specialist, Social Work (hbo met GGZ differentiatie en BIG geregistreerd), basispsycholoog, GGK, Verpleegkunde (mbo/hbo) met de ambitie en bereidheid om de opleiding tot SPV te volgen.
 • Je hebt ervaring in de Verslavingszorg, bij voorkeur in de ambulante hulpverlening.
 • Je hebt ervaring met crisisinterventie.
Soort contract
Jaarcontract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • Jaarcontract met intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd.
 • Salaris van minimaal € 2.607,- en maximaal € 4.218,- (FWG 55 - CAO GGZ, kernfunctie transmuraal werker 2). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 • Pensioenregeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (eindejaarsuitkering, uitruilmogelijkheden, ruime verlofregeling, collectiviteitskorting op zorgverzekeringen).
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of stuur een Whatsapp naar 06-14693488. Je kunt ook een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht