Gedragskundige / Psycholoog LVB

Uren per week
24 u
Locatie
Weert
Salaris
Salaris afhankelijk van ervaring, ingedeeld in FWG functiegroep 65 (min. € 3.505,- ?en max € 5.296,- ?bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
Over de functie
Als Gedragskundige heb je bijzondere interesse in de doelgroep LVB. Ook werk je graag met kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Buiten dat je sterk bent in diagnostiek, ben je coachend sterk en motiveer je andere zorgprofessionals met jouw enthousiasme tot kwaliteitsverbetering.
Omschrijving
Een interessante baan in een sterk veranderende omgeving. Er hangt een informele en prettige werksfeer. De zorgorganisatie zet mensen in hun kracht en ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd.
Deze tijdelijke functie is beschikbaar vanwege zwangerschapsverlof. Tegen het einde van de opdracht, kijken we samen voor een nieuwe opdracht in jouw omgeving. Indien je interesse hebt in projectmatig werken, is een vast contract bespreekbaar.
Wat ga je doen?
De cliënten waar je mee samenwerkt zijn kinderen, jongeren en jongvolwassenen met LVB. Natuurlijk heb je ook contact met hun ouders en verwanten. Je levert een bijdrage aan het opstellen en evalueren van ondersteuningsplannen. Ook heb je een coördinerende functie waarin je nauw samenwerkt met Teamleiders en Begeleiders. Je kunt andere zorgprofessionals dan ook met enthousiasme overtuigen en motiveren tot kwaliteitsverbetering. Ook coach je de Begeleiders en adviseer je over de in- en uitstroom van cliënten.
Verder doe je aan diagnostiek en beeldvorming en voer je waar nodig individuele behandelingen uit. We verwachten dan ook dat je in staat bent zelfstandig de prioriteiten en de aanpak te bepalen, dat je out of the box denkt en met creatieve oplossingen komt in complexe situaties.
Funtie-eisen
Je beschikt over tact en inlevingsvermogen en over een afgeronde opleiding Orthopedagogiek of Ontwikkelingspsychologie, met aantekening diagnostiek. Je hebt al ervaring met de (L)VB doelgroep en bent goed in het contact met cliënten, hun ouders/verwanten en cliëntsystemen. Tevens heb je een BIG of SKJ registratie.
Soort contract
Tijdelijk
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Een opdracht van minimaal een half jaar
  • 24 uur in de week
  • De mogelijkheid tot een jaarcontract
  • Ook mogelijk als zzp'er
  • Salaris afhankelijk van ervaring, ingedeeld in FWG functiegroep 65 (min. € 3.505,- ?en max € 5.296,- ?bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Prestatiebonus
  • Fietsplan
  • Leefstijlcoach
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht