Maatschappelijk werker Kind en Jeugd

Uren per week
Vanaf 24 u
Locatie
Zuid-Limburg
Salaris
Minimaal €2.607-- en maximaal €4218,-- (FWG 55 - CAO GGZ, kernfunctie transmuraal werker 2).Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
Over de functie
Jij maakt een écht verschil in het leven van kwetsbare jongeren. Je hebt als Maatschappelijk werker kennis van systeemgericht werken, een stevige persoonlijkheid en het talent om je te verplaatsen in een ander.
Omschrijving
Een uitdagende functie in de kinder en jeugdpsychiatrie als Maatschappelijk werker. Op de Kind & Jeugd poli van deze organisatie is het nooit saai. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van deskundige en betroken collega's. Je werkt mee aan de behandeling van kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen met complexe psychiatrische problematiek van 4 tot 25 jaar.
De zorg op de poli Kind & Jeugd is toegankelijk, mobiel en snel beschikbaar. Ze zijn er gespecialiseerd in integrale, ontwikkelingsgerichte diagnostiek, behandeling en crisisinterventie.
Als Maatschappelijk werker werk je individueel en systeemgericht. Je draait het casemanagement voor een aantal kinderen en jongeren (en hun gezin) die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Daarbij hoort het bewaken van de processen en het geven van psycho-educatie.
De organisatie
Deze organisatie voor geestelijke gezondheidszorg heeft meerdere locaties in Zuid-Limburg. Ze zijn ervan bewust dat de wereld verandert. Zij staan niet stil, maar bewegen mee. Ze zijn van mening dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken ze aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg.

Op het moment is er volop aandacht voor innovatie en ontwikkeling, om zo de kwaliteit van zorg voor de kinderen en hun systeem te verbeteren. Binnen het team hechten ze veel waarde aan collegialiteit en samenwerking. Voor jou als zorgprofessional zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden.
Funtie-eisen
Jij bent, net zoals je collega's, een gepassioneerde zorgprofessional. Je werkt graag samen, staat voor iedereen klaar en vult je collega's aan. Samen zetten jullie de schouders eronder en zorgen jullie voor een stabiele, veilige en prettige omgeving voor de jongeren. Ook in moeilijke situaties geef jij niet op.
  • Je hebt een afgeronde opleiding Hbo Social Work (uitstroomprofiel MWD;
  • Je functioneert goed in een multidisciplinair samenwerkingsverband en je beschikt over een hoge mate van collegialiteit, zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • Je hebt een cliëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je hebt bij voorkeur al ervaring in een vergelijkbare rol en/of met de doelgroep;
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Een contract voor bepaalde tijd (jaar) met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team leuke activiteiten te ondernemen.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Robin Wolter. Bel 043-3659288, app naar 06-11803724 of mail naar r.wolter@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht