Sociotherapeut verslavingszorg

Uren per week
Vanaf 24 u
Locatie
Roermond
Salaris
Conform CAO GGZ
Over de functie
Jij als Sociotherapeut begrijpt hoe een verslaving werkt. Je motiveert je cliënten dagelijks, levert een bijdrage aan het ontgiften, de stabilisatie, behandeling en diagnostiek.
Omschrijving
De afdeling waar je werkt behandelt cliënten met verslaving, met als doel abstinentie vol te houden. Als het even kan, vanuit eigen omgeving. Soms biedt deze omgeving echter niet genoeg begeleiding of structuur. Zowel vanuit de ambulante setting, poli en kliniek helpt het team verslavingszorg de cliënten met ontgiften, stabilisatie, behandeling en diagnostiek. Als Sociotherapeut maak je deel uit van een energiek team van zorgprofessionals op de dagbehandeling.
Binnen deze uitdagende werkomgeving waar innovatie voorop staat, zijn jouw inbreng en ideeën meer dan welkom. De grote GGZ instelling richt de poliklinische zorg op een andere manier in, met als doel het realiseren van een aantrekkelijke, wachtrijvrije poli. Klein en klantgericht georganiseerd en werkend op basis van goede diagnostiek.
Wat ga je doen?
Als Sociotherapeut werk je hier in de therapeutische dagbehandeling. Je draagt bij aan het creëren van een structuur voor de cliënten en het op orde brengen van verschillende dagelijkse zaken, zoals financiën en sociale contacten. Jij bent het aanspreekpunt voor cliënten tijdens hun behandeling en bent betrokken bij het hele behandeltraject en de ontwikkelingen hiervan. Ook voer je diverse onderdelen van therapieën uit, zorg je voor gespreksmomenten met je cliënten, neem je urinecontroles af en heb je administratieve taken.

Funtie-eisen
  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Social Work, Sociale Studies, Toegepaste Psychologie, MWD of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring of affiniteit in de verslavingszorg;
  • Je hebt lef en durft buiten gebaande paden te denken.
Soort contract
ZZP of Jaarcontract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Een vast contract mét mooie prestatiebonus;
  • Of ook mogelijk als zzp opdracht, tarief bespreekbaar;
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
  • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling.
Aanvullende informatie
Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht