Verpleegkundig Centralist

Uren per week
32-40 uur
Locatie
Maastricht
Salaris
Inschaling in FWG 3.0 met een minimum van €2.526,- (aanloopschaal FWG 50) en maximum €4.227,- (functieschaal FWG 55) op fulltime basis
Over de functie
Als Verpleegkundige klaar met aan het bed staan? Maar kun je wel flink wat verantwoordelijkheid aan? Ga aan de slag in de Meldkamer Ambulancezorg Limburg.
Omschrijving
De meldkamer Ambulancezorg is verantwoordelijk voor de aanname en uitgifte van ambulancemeldingen in Limburg. Naast de dagelijkse zorg ondersteunt de meldkamer ook de opgeschaalde zorg bij melding en alarmering in crisissituaties.
We bieden je een vaste, super uitdagende functie als Verpleegkundig Centralist van 36 uur in de week. Je leert ontzettend veel, je wordt intern en extern opgeleid en krijgt ruime ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Ook kom je terecht in een positief en stimulerend werkklimaat waarin geen dag hetzelfde is. Vind je het leuk om ook buiten de meldkamer actief te zijn? Het is mogelijk de werkzaamheden in de meldkamer en de ambulancezorg te combineren.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Centralist begeef jij je in het middelpunt binnen de ambulancezorg: de meldkamer. Hier komen alle zorgvragen binnen, zowel spoedeisend als niet spoedeisend. Het is aan jou om te zorgen dat de juiste zorg wordt verleend op de juiste plek. Dringende medische zorg of een ernstig ongeluk? Jij stuurt de ambulance erop af en geeft instructies over hoe de patiënt of omstander moet handelen tot de ambulance er is. Je helpt bijvoorbeeld telefonisch met de reanimatie. Ook weet je precies de juiste vragen te stellen, waardoor je weet hoe ernstig de situatie is en welke hulpverlening nodig is.
Het is van (levens)belang dat je kalm blijft, en snel en vakkundig handelt. Jouw communicatie skills zijn erg sterk, je bent duidelijk en overtuigend. Ook weet je precies de dingen te zeggen om de omstander te kalmeren en te motiveren om hulp te bieden tot de ambulance er is.
Bij grote rampen coördineer je de communicatie en zorg je voor het opstarten van alle hulpdiensten. In sommige gevallen verwijs je de patiënt door naar andere zorgverleners zoals een huisarts.
Funtie-eisen
  • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige, BIG geregistreerd en hebt HBO denk- en werkniveau.
  • Bij voorkeur: een afgeronde opleiding VCMKA. Zo niet, dan de bereidheid deze opleiding te volgen.

En verder:
Blijf je kalm in stressvolle situaties en durf je direct beslissingen te maken. Je inschattingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en communicatieve vaardigheden zijn groot. Je kan ontzettend goed plannen en organiseren en bent zeer oplettend. Je houdt namelijk continu in de gaten waar de ambulances zijn en hoe lang het nog duurt. Voor jou is het geen probleem om te werken met verschillende apparatuur. Ook kun je goed luisteren, je gemakkelijk verplaatsen in de patiënt en begrip tonen.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • (Jaar)contract bij Be Well voor de eerste maanden
  • Inschaling in FWG 3.0 met een minimum van €2.526,- (aanloopschaal FWG 50) en maximum €4.227,- (functieschaal FWG 55) op fulltime basis.
  • Vanaf 32 uur in de week.
  • Een interne en externe opleiding.
  • Volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen.
  • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, het kopen en verkopen van verlof, de mogelijkheid tot het volgen van opleiding/aanvullende cursussen en korting bij verschillende sportfaciliteiten.
Aanvullende informatie
Meer weten? Neem contact op met Marjolein Tilburgs. Bel of app naar 06 43 45 38 06. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht