Maatschappelijk Werker in Midden-Limburg

Uren per week
32-36 u
Locatie
Midden-Limburg
Salaris
CAO Sociaal Werk, schaal 9 tussen de € 2.956, - en € 4.358, - bruto per maand voor een dienstverband van 36 uur
Over de functie
Ben jij als Maatschappelijk Werker positief, stressbestendig en flexibel? En zorg je ervoor dat iedereen tot zijn recht komt, als mens en als burger?
Omschrijving
Als Maatschappelijk Werker ben je het eerste aanspreekpunt vanuit de organisatie voor nieuwe aanmeldingen, spoed en crisisvragen. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het casemanagement Wet Tijdelijk Huisverbod en ben je betrokken bij het verkennend onderzoek in het kader van de Wet verplichte GGZ. Korte trajecten rond je zelf af, langdurige trajecten draag je over naar collega's van het regulier maatschappelijk werk.
De organisatie is een samenwerkingsverband van verschillende stichtingen en staat midden in de lokale samenleving. Ze biedt maatschappelijk werk, zowel individueel als groepsgericht. De Hbo-geschoolde Maatschappelijk Werkers helpen inwoners om (weer) voor zichzelf te zorgen; ook als er veel van hen wordt gevraagd en juist als het even niet mee zit. Iedere inwoner kan zonder indicatie en kosteloos terecht voor hulp en ondersteuning.
Funtie-eisen
Je wilt dat iedereen tot zijn recht komt. Ook streef je ernaar dat mensen zich in wisselwerking met hun sociale omgeving zo goed mogelijk kunnen ontplooien, naar hun eigen aard, behoeften en opvattingen, en dat ze rekening houden met anderen met wie zij samenleven.
Tijdens je werkzaamheden heb je oog voor de signalen die er zijn bij maatschappelijke onrust en crisiszaken. Je werkgebied zijn alle 7 gemeenten van Midden-Limburg. Je draait mee met de bureaudienst en de 24-uursbereikbaarheidsdiensten. Soms in de avonden en weekenden werken is voor jou geen probleem!
Je bent positief, stressbestendig en flexibel, en in staat om in complexe, crisisachtige situaties het overzicht en de regie te behouden. Ook beschik je over:
 • Een sterk analytisch vermogen;
 • De mogelijkheid om in verschillende situaties goed aan te kunnen sluiten bij de cliënt;
 • Samenwerkingsvaardigheden, niet alleen met directe collega's maar ook met onze verschillende netwerk- en ketenpartners;
 • Een afgeronde Hbo-opleiding Maatschappelijk Werk of een vergelijkbaar diploma;
 • Ervaring en kennis met psychiatrische ziektebeelden is een pré;
 • Rijbewijs B en een auto
Soort contract
6 maanden contract met kans op verlenging
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • Een opdracht van 6 maanden die uit kan lopen tot een structurele opdracht;
 • Een vast contract mét mooie prestatiebonus;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
 • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
 • Ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden;
 • Pensioenregeling.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht