Verpleegkundig Specialist, Kind & Jeugd Psychiatrie

Uren per week
28-36 u
Locatie
Venlo
Salaris
CAO GGZ, functiegroep 65
Over de functie
Je bent als Regiebehandelaar medeverantwoordelijk voor het behandeltraject. Je hebt een coördinerende rol en zorgt voor continuïteit en verbetering van de behandeling. Jouw passie ligt in de Kinder- en Jeugd Psychiatrie.
Omschrijving
Je komt terecht in een dynamische en hoog complexe omgeving, waarbij je continu wordt uitgedaagd om al je kennis binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg toe te passen. Je werkt in een zelf organiserend team waarin lef, ondernemerschap gestimuleerd wordt en waar ruimte wordt geboden voor eigen ontwikkeling.
De organisatie is een innoverende jeugdzorgaanbieder in Zuid-Limburg, waarbij alles wordt gegeven om élk kind te helpen, hoe complex dan ook. Ze zijn een fullservice centrum op de gebieden jeugdhulpverlening, GGZ, Welzijn en Onderwijs. Ze werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief. In plaats van in moeilijkheden te denken, kijken ze naar mogelijkheden. Wat kunnen ze toch betekenen en hoe kunnen ze de zorg zo inrichten dat het kind de hulp krijgt die nodig is. Om dit voor elkaar te krijgen, krijgen medewerkers alle vrijheid voor het bedenken en uitvoeren van alternatieve zorgprogramma's.
Wat ga je doen?
Samen met de jeugdigen en ouders zet je het gehele behandeltraject uit. Hierbij werk je zelfstandig en samen met je collega's van het multidisciplinaire team. Je neemt dan ook deel aan het overleg en vervult een coördinerende rol in het behandeltraject rondom de toegewezen cliënt. Als behandelaar maak je optimaal gebruik van je bevoegdheden en bekwaamheden voor een optimale zorg rondom de jongere.
Ook geef je werkbegeleiding en supervisie aan Verpleegkundigen in opleiding tot Specialist. Je vindt het fijn om je kennis met collega's te delen en draagt op een natuurlijke manier bij aan de ontwikkeling van de kwaliteit van de zorg. Tevens zijn er, naast de directe cliëntenzorg, mogelijkheden om te participeren in beleid, opleidingen en trainingen.
Funtie-eisen
 • Je ziet complex patiëntprobleem als een uitdaging
 • Je staat open voor innovatie en zorg implementaties
 • Je bent enthousiast en oplossingsgericht
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent een communicatief vaardige teamspeler
 • Je bent sterk coördinerend
 • Je bent opgeleid tot Verpleegkundig Specialist
 • Je hebt bij voorkeur al relevante werkervaring
 • Je hebt een geldige BIG registratie
Soort contract
Jaarcontract / ZZP
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • Een vast contract mét mooie prestatiebonus;
 • Ook mogelijk als zzp'er (tarief bespreekbaar)
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
 • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten variërend van zes t/m twaalf maanden. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Meer weten? Neem contact op met Marjolein Tilburgs. Bel of app naar 06 43 45 38 06. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht