Teamleider wonen

Uren per week
28-36 u
Locatie
Noord-Limburg
Salaris
Bespreekbaar
Over de functie
Spreekt de gehandicaptenzorg je aan en haal jij als Teamleider het beste naar boven in je collega's? Weet jij de balans te vinden tussen organisatiebelang en de mogelijkheden voor jouw teamgenoten?
Omschrijving
De locatie waar je terecht komt biedt begeleiding en huisvesting aan 28 cliënten, verdeeld over 4 woningen. De cliënten zijn 16 t/m 65 jaar en hebben een matig tot licht verstandelijke beperking. Denk aan autisme, het syndroom van down, psychiatrie en de ouder wordende bewoner (bijv. dementerend). De begeleidingsvragen zijn dan ook heel uiteenlopend: het ontwikkelen, begeleiden en ondersteunen, maar ook verzorging. Overdag gaan alle cliënten naar het werk of naar dagbesteding. Eigen regie over je leven is een centraal thema die binnen alle groepen onderwerp van gesprek is.
Doel van de begeleiding is een woonsituatie creëren waarin de cliënt zich thuis en veilig voelt en waarbij ouders en verwanten betrokken zijn. Uitgangspunt is de woonwens van de individuele cliënt. De begeleiding is gericht op het leven van de cliënt zelf en op participatie in de lokale samenleving.

Jouw werkzaamheden
 • Je geeft leiding aan een team van 27 medewerkers verdeeld over 2 locaties. Je verzorgt de operationele aansturing, zorgt voor voldoende personele bezetting door het aantrekken en behouden van personeel en draagt een verantwoordelijkheid in de bedrijfsvoering van de betreffende locatie.
 • In je dagelijkse werk maak je een vertaalslag naar de visie van de organisatie in het team, draag je zorg voor de uitvoering van het financieel beleid van het team en zorg je dat de organisatorische processen in het team gestroomlijnd lopen. Je gaat op een inspirerende en krachtige manier aan de slag met vraagstukken gerelateerd aan verantwoorde en kwalitatief goede zorg en het begeleidingsproces.
 • Je geeft sturing aan en faciliteert eigenaarschap binnen het team, hierbij is uitgangspunt om de medewerkers zo zelfstandig mogelijk te laten werken. Ook hoort hier het optimaliseren van de teamprocessen bij.
 • Je bent een spil in het web en zoekt de samenwerking op met collega teamleiders binnen de regio. Je neemt medewerkers, ouders en cliënten mee in de ontwikkelingen binnen de sector en hebt oog voor de verschillende belangen.
 • Naast een interne focus, heb je ook een blik op de buitenwereld en creëer je samen met jouw team kansen en mogelijkheden voor de bewoners.
Funtie-eisen
 • Je bent betrokken en hebt een positieve instelling. Daarmee maak jij het verschil.
 • Je hebt het in je om anderen te inspireren en motiveren. Samen met het team behaal je mooie resultaten.
 • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven.
 • Je hebt ervaring met leidinggeven, bij voorkeur in de zorg.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
Soort contract
Interim
Startdatum
21-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • Per direct
 • 6 tot 12 maanden
 • Tarief en voorwaarden bespreekbaar
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten variërend van zes t/m twaalf maanden. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Wil jij investeren in je carrière? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht