Flexibele diensten als zzp'er in de zorg

Uren per week
Vanaf 0 uur
Locatie
Limburg / Brabant
Salaris
Tarief op basis van functie, ervaring en opleiding
Over de functie
Als zorgprofessional op zoek naar meer werkgeluk en vrijheid in je werk? Wil je graag de regie hebben over je eigen werkrooster? Bij Be Well FlexZorg kies je als zzp’er je eigen diensten en uren.
Omschrijving
Je bepaalt zelf de zorgklussen en de uren die je maakt. Heb je een eigen praktijk waardoor je beschikbaarheid per week wisselt? Wil je wat extra diensten draaien naast je vaste opdracht? Of vind je het gewoon fijn om rond te kijken binnen verschillende organisaties? Dan is Be Well FlexZorg ideaal voor jou.
Hoe werkt het?
Via een app vul je jouw beschikbaarheid in en kies je de dienst die bij jou past. Natuurlijk maken we vooraf kennis, en checken wij per dienst ook even of het aansluit aan jouw kennis en ervaring. We willen immers dat jij je goed en zelfverzekerd voelt op de werkvloer.

De diensten waar je voor kan inschrijven, zijn in de ouderenzorg, verzorgings- en verpleeghuizen, thuiszorg, ziekenhuizen, jeugdzorg, GGZ en/of gehandicaptenzorg. Dit in functies als onder andere Verzorgende, Helpende, Begeleider, Psycholoog, Verpleegkundige.

Weet je niet welke diensten precies geschikt voor je zijn? Onze medewerkers kijken graag met je mee om jouw ideale werkrooster samen te stellen.
Funtie-eisen
Je hebt een afgeronde zorgopleiding vanaf mbo 2+
Je staat ingeschreven als zzp'er
Soort contract
zzp
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Mooie tarieven op basis van functie, opleiding en ervaring.
  • Indien gewenst een servicepakket voor administratie, contractafhandeling, urenregistratie, facturatie.
Aanvullende informatie
Be Well FlexZorg is onderdeel van Be Well BV. We hebben jarenlange ervaring in de zorg en een breed netwerk bij zorgorganisaties door heel Limburg en Brabant. We helpen zorgprofessionals op een mensgerichte manier aan nieuwe opdrachten in de zorg. Onze missie is om jou met je hart op de juiste plek te krijgen.
Wil jij flexibel werken als zzp'er in de zorg? Neem contact op met Debby Crijns. Bel of app naar 06-38951745. Of mail naar d.crijns@bewellflex.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht