Ambulant Begeleider B

Uren per week
24 - 36 u
Locatie
Den Bosch
Salaris
Salarisschaal 9 (min. € 2.603,56 en max. € 3.888,56 bruto per maand bij 36 uur)
Over de functie
Een uitdagende, afwisselende uitdaging waarbij ouderschapsbemiddeling een groot focuspunt is. Je biedt opvoedondersteuning, gezinsbegeleiding en hulp bij scheiden. Vind jij het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team? Lees dan verder.
Omschrijving
Een baan met uitdaging en inhoud. Die energie geeft en waarbij elke dag weer anders is. Vanuit deze ambulante functie ga je aan de slag in regio Den Bosch, Oss en omliggende gemeenten. Samen met je team ben je een bouwer en ligt de focus op doorontwikkeling.

De afdeling waar je gaat werken is volop in ontwikkeling. Per 1 april werken ze met multidisciplinaire teams waarin generalistische en specialistische ambulante hulpverleningswerkzaamheden in één functie samen kunnen komen. De organisatie is op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te bouwen aan de nieuwe teams.
Wat ga je doen?
Je werkt samen met een Gedragswetenschapper en voert diverse ambulante zorgvormen uit. Je wordt ingezet in gezinnen waar opvoedingsvraagstukken spelen. Doel is het gezin en de jeugdige te ondersteunen en begeleiden om de problemen die er zijn zo snel mogelijk op te lossen en een normale leefsituatie te herstellen. Je analyseert de problematiek, stelt een hulpverleningsplan op met de cliënt en voert dit plan met bijbehorende werkdoelen uit. Je traint sociale en praktische vaardigheden van jeugdigen en opvoedvaardigheden van ouders/verzorgers. Op deze manier verleen je psychosociale hulp en bied je procesmatige begeleiding aan jeugdigen en hun cliëntsysteem.
Ook ligt jouw focus op de rol van ouderschapsbemiddelaar. Je helpt ouders om onderling afspraken te maken over gedeeld ouderschap. Je hebt de uitdaging om bij het hele proces te blijven en actief de voortgang te regisseren en rapporteren. Hierbij ben je je bewust van het krachtenveld dat er speelt voor de betrokkenen, wat helpend is voor het kind-perspectief en hoe je de ontwikkeling stimuleert zonder ingezet te worden voor irrelevante escalatie. Een objectieve, meervoudige betrokkenheid en een 'warme zakelijkheid' is noodzakelijk. Kernaspect is in eerste instantie niet een hulpverlenende, maar een dienstverlenende houding, gericht op het tot stand brengen van afspraken betreffende de kinderen waar beide ouders zich aan zullen houden.
Funtie-eisen
  • Je hebt een afgeronde, relevante HBO zorgopleiding.
  • Je hebt een SKJ registratie.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van conflictscheidingen en ambulante ervaring.
  • Je kunt omgaan met onzekerheden en onduidelijkheden die horen bij een team dat in ontwikkeling is.
  • Je hebt een auto en woont in de buurt van de werkregio.
  • Je beschikt over voldoende schriftelijke en digitale vaardigheden om te kunnen rapporteren en registreren.
Soort contract
Jaarcontract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Een jaarcontract met de intentie om bij goed functioneren om te zetten naar vast contract.
  • Een eindejaarsuitkering en pensioenvoorziening.
  • Salaris volgens cao Jeugdzorg, Jeugdzorgwerker B.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht