Ambulant Jeugdzorgwerker

Uren per week
24-36 u
Locatie
Horn
Salaris
Conform CAO Jeugdzorg, schaal 9 (max. € 3.888,56) bij een voltijd dienstverband van 36 uur
Over de functie
Heb je ervaring met systematisch werken en heb je een nieuwsgierige en oplossingsgerichte begeleidingsstijl? Help jij kinderen, jongeren en gezinnen met o.a. complexe systeemproblematiek of vechtscheidingsproblematiek?
Omschrijving
Vanwege groei is de organisatie op zoek naar versterking van het team. Je werkt met name in de thuissituatie met de gezinnen van kinderen en jongeren in het werkgebied Midden Limburg. Binnen deze gezinnen word je ingezet voor het kind en of ouders met o.a. complexe systeemproblematieken of complexe (v)echtscheidingsproblematieken. Jij zoekt welke behoefte de ouders en kinderen hebben. De begeleiding pas je hierop aan. De (vaak) complexe gezinssituaties vragen om een objectieve blik en empathisch vermogen.
Het team werkt vanuit een oplossingsgerichte visie waarin ze elkaar op solistische wijze weten te vinden. Je komt samen te werken met Jeugdzorgwerkers, Therapeuten en Gedragswetenschappers.
De organisatie
Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is deze stichting er.
Kinderen, jongeren en gezinnen aan passende behandeling helpen om positieve groeistappen te zetten. Dat is wat deze organisatie doet. Dit kan bij de jongere of het kind thuis zijn of in de dagbehandeling. Als dat voor de kortere of langere tijd niet leuk, wordt gezocht naar een passend thuis binnen hun pleegzorg of één van de huizen. Zodat iedereen vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving.
Funtie-eisen
Je staat stevig in je schoenen en gaat een confrontatie niet uit de weg. Je bent collegiaal, pragmatisch, leergierig en hebt affiniteit met de doelgroep. Samen met deze doelgroep wil je je graag blijven ontwikkelen. Je hebt een kritische blik, bent een energiek persoon en kan omgaan met jongeren die flink wat weerstand bieden.
 • Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding met uitstroomprofiel jeugdzorgwerker. Bijv.: Social Work, Psychiatrisch Verpleegkundige, Creatieve Therapie, Toegepaste Psychologie of Pedagogiek;
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring met gezinnen in een ambulante functie;
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister SKJ;
 • Bij een Verpleegkundige diploma beschik je over een geldige BIG-Registratie;
 • Je bent flexibel inzetbaar, indien nodig;
 • Je hebt affiniteit met een solistische functie binnen teamverband;
 • Je bezit goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en beschikt over een auto.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • Het uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat in een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma.
 • CAO Jeugdzorg. De functie van Jeugdzorgwerker B is ingeschaald in schaal 9 (max. € 3.888,56) bij een voltijd dienstverband van 36 uur.
 • Diverse scholingsmogelijkheden
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
 • Pensioenfonds Zorg en Welzijn
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.

Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht