Ambulant Begeleider (jong)volwassenen

Uren per week
Vanaf 30 u
Locatie
Eindhoven
Salaris
Volgens cao GGZ schaal 45
Over de functie
Jij als Begeleider helpt (jong)volwassenen met psychische of psychiatrische problematiek naar een zo groot mogelijke sociale en economische zelfstandigheid.
Omschrijving
Het grootste deel van je werk bestaat uit het 1-op-1 begeleiden van cliënten. Ook vindt er individuele coaching plaats, is er intervisie met je team en ben je actief betrokken bij het teamoverleg.

Hoofdvraag in je werk is: wat is er noodzakelijk om de cliënt zelfredzaam te maken? Deze hulpvraag concretiseer je samen met de cliënt en zijn directe omgeving. De verkregen informatie verwerk je in samenwerking met de cliënt in het begeleidingsplan van waaruit je samen met de cliënt aan de slag gaat. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de begeleiding.
De organisatie
Je komt terecht in een team van vakmensen. Empathisch, ervaren, daadkrachtig, flexibel en zelfstandig. Als medewerker binnen deze organisatie werk je zelfstandig, maar nooit alleen. Collega's staan altijd voor je klaar voor overleg of advies en ervaringen worden gedeeld tijdens intervisiebijeenkomsten.
Binnen de organisatie investeren ze graag in de medewerkers door opleidingen, trainingen en bezoeken aan symposia. Daarnaast zijn de medewerkers zelf verantwoordelijk om te investeren in hun eigen ontwikkeling en om met elkaar het verschil te maken voor de cliënten.
Funtie-eisen
  • Je hebt een relevante, afgeronde, hbo- opleiding
  • Je staat met beide benen op de grond
  • Je hebt enkele jaren werkervaring met deze doelgroep
  • Je bent daadkrachtig en creatief in het zoeken naar oplossingen
  • Je werkt zelfstandig
  • Je hebt kennis van de sociale kaart van Eindhoven
Soort contract
ZZP of detachering
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Duur: 6 maanden
  • zzp of vast jaarcontract via detachering, met mooie voorwaarden
  • zzp tarief bespreekbaar
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.


Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht