Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige (zzp)

Uren per week
Vanaf 0 uur
Locatie
Limburg / Brabant
Salaris
Tarief op basis van functie, ervaring en opleiding
Over de functie
Bepaal als zzp Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige elke week je eigen uren en diensten door te kiezen voor Be Well FlexZorg.
Omschrijving
Houd je van afwisseling in de zorg en vind je het leuk om op verschillende plekken rond te kijken? Wil je bovendien grip op je eigen werkrooster, waardoor het goed te combineren is met je privéleven of andere werkzaamheden? Meld je dan aan om wisselende diensten te draaien.

De diensten waar je voor kan inschrijven, zijn voornamelijk in de ouderenzorg, verzorgings- en verpleeghuizen, thuiszorg en gehandicaptenzorg.

Hoe werkt het?

Via een app vul je jouw beschikbaarheid in en kies je een dienst die bij jou past. Natuurlijk maken we vooraf kennis, en checken wij per dienst ook even of het aansluit aan jouw kennis en ervaring. We willen immers dat jij je goed en zelfverzekerd voelt op de werkvloer.

Bij aankomst van de dienst stel je jezelf voor aan jouw collega's en de bewoners. Je collega's vertellen je wat ze van je verwachten en waar ze jouw kennis en ervaring het hardste nodig hebben.
Funtie-eisen
  • Je hebt een afgeronde zorgopleiding vanaf Mbo 2
  • Je staat ingeschreven als zzp'er
  • Je neemt positieve energie mee op de werkvloer
Soort contract
Flexibele zorg
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Mooie tarieven op basis van functie, opleiding en ervaring.
  • Een servicepakket voor administratie, contractafhandeling, urenregistratie, facturatie.
Aanvullende informatie
Be Well FlexZorg is onderdeel van Be Well BV. We hebben jarenlange ervaring in de zorg en een breed netwerk bij zorgorganisaties door heel Limburg en Brabant. We helpen zorgprofessionals op een mensgerichte manier aan nieuwe opdrachten in de zorg. Onze missie is om jou met je hart op de juiste plek te krijgen.
Wil jij flexibel werken als zzp'er in de zorg? Neem contact op met Debby Crijns. Bel of app naar 06-38951745. Of mail naar d.crijns@bewellflex.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht