Flexibel werken als Begeleider

Uren per week
Vanaf 0 uur
Locatie
Zuid-Limburg
Salaris
Tarief op basis van ervaring en opleiding
Over de functie
Werk je als zzp Begeleider en wil je meer regie over je eigen rooster? Bij Be Well FlexZorg kies je zelf de diensten die bij jou passen.
Omschrijving
Houd je van afwisseling in de zorg en vind je het leuk om op verschillende plekken rond te kijken? Wil je bovendien grip op je eigen werkrooster, waardoor het goed te combineren is met je privéleven of andere werkzaamheden? Meld je dan aan om wisselende diensten te draaien.

Hoe werkt het?
Via een app vul je jouw beschikbaarheid in en kies je een dienst die bij jou past. Natuurlijk maken we vooraf kennis, en checken wij per dienst ook even of het aansluit aan jouw kennis en ervaring. We willen immers dat jij je goed en zelfverzekerd voelt op de werkvloer.

Bij aankomst van de dienst stel je jezelf voor aan jouw collega's en de cliënten. Je collega's vertellen je wat ze van je verwachten en waar ze jouw kennis en ervaring het hardste nodig hebben. Beviel de dienst? Grote kans dat je vaker terug mag op deze locatie.
Funtie-eisen
  • Vanaf Mbo- 4 zorgopleiding
  • Je werkt zelfstandig
  • Je staat ingeschreven als zzp'er
  • Je neemt positieve energie mee op de werkvloer
  • Je schakelt snel
Soort contract
Flexibele zorg
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Mooie tarieven op basis van functie, opleiding en ervaring.
  • Een servicepakket voor administratie, contractafhandeling, urenregistratie, facturatie.
Aanvullende informatie
Be Well FlexZorg is onderdeel van Be Well BV. We hebben jarenlange ervaring in de zorg en een breed netwerk bij zorgorganisaties door heel Limburg en Brabant. We helpen zorgprofessionals op een mensgerichte manier aan nieuwe opdrachten in de zorg. Onze missie is om jou met je hart op de juiste plek te krijgen.

Wil jij flexibel werken als zzp'er in de zorg? Neem contact op met Debby Crijns. Bel of app naar 06-38951745. Of mail naar d.crijns@bewellflex.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht