Gedragswetenschapper Pleegzorg

Uren per week
24-36 u
Locatie
Horn
Salaris
Schaal 11 (max. € 5.144,01) bij een voltijd dienstverband van 36 uur
Over de functie
Help jij kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten? Je komt terecht binnen het zorgprogramma Pleegzorg in een tijdelijke functie.
Omschrijving
De organisatie helpt kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Dit gebeurt thuis of in de dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, wordt gekeken naar een passend thuis binnen de pleegzorg of één van de leefhuizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving.

Als Gedragswetenschapper ben je o.a. verantwoordelijk voor het uitvoeren van de behandelingen en psychodiagnostiek. Verder heb je de regie over het uitvoeren van de multidisciplinaire behandelingen en lever je een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van medewerkers. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de casuïstiek begeleiding en coaching van de Jeugdzorgwerkers.

Je zet je in voor het hervinden van evenwicht in het systeem van opvoeders en hun kinderen om de ontwikkeling van het kind te verbeteren en te versterken. Naast hulp voor de kinderen, biedt de organisatie ook hulp voor de ouders en professionals. De afdeling Pleegzorg, waar jij als Gedragswetenschapper komt te werken, biedt hulp aan kinderen van 0-21 jaar, die korte of langere tijd in een pleeggezin verblijven.
Funtie-eisen
  • Je hebt een WO-opleiding psychologie of orthopedagogiek afgerond, bij voorkeur met een basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD);
  • Je beschikt over een SKJ-registratie of je bent in de gelegenheid om deze aan te vragen;
  • Je hebt kennis van en ervaring met complexe (jeugd) gedragsproblematieken;
  • Je bent krachtig in communicatie en je bent servicegericht.
Soort contract
Vast jaarcontract Be Well (detachering) of zzp.
Startdatum
01-11-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Vast jaarcontract Be Well (detachering) of zzp.
  • Een tijdelijke opdracht (4/5 maanden) vanwege zwangerschapsverlof erna zoeken we samen naar iets nieuws.
  • Schaal 11 (max. € 5.144,01) bij een voltijd dienstverband van 36 uur.
Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of stuur een appje naar 06-14693488. Je kunt ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht