Gedragswetenschapper in het onderwijs

Uren per week
24-28 u
Locatie
Venlo
Salaris
CAO PO schaal II
Over de functie
Ligt jouw passie en ervaring als Gedragswetenschapper in het onderwijs? Heb jij een sterke persoonlijkheid die wel tegen een stootje kan? Lees dan verder!
Omschrijving
Als Gedragswetenschapper ontwikkel je beleid ten aanzien van psychosociale aspecten van het onderwijs, verleen je pedagogische begeleiding en ondersteuning aan leraren, leerlingen en ouders/verzorgers, verricht je diagnostisch onderzoek en leerlingbegeleiding en doe je aan professionalisering.

Je bent evenwichtig en flexibel, enorm collegiaal en kan goed samenwerken. Ook heb je een sterke persoonlijkheid en pas je binnen een wendbare organisatie met autonome medewerkers en zelfsturende teams.
De organisatie
De organisatie biedt thuisnabij speciaal en voortgezet onderwijs aan kinderen en jongeren met een complexe ondersteuningsbehoefte. Leerlingen verblijven zo kort mogelijk en zo lang als nodig. Vanuit ieders ontwikkelingsperspectief organiseren ze een geïntegreerd en gespecialiseerd aanbod van onderwijs, zorg en ondersteuning. Samen werken ze toe naar een passende plek in de samenleving op basis van maximale zelfstandigheid. Met hun expertise en middelen bieden ze hun doelgroep optimale en doelgroepgerichte ontwikkelkansen.


Als expertisecentrum dragen ze bij aan passend onderwijs. Vanuit relatie en transparantie werken ze samen met hun ketenpartners, ouders/verzorgers en leerlingen. Samen komen ze tot een passend aanbod voor hun leerlingen. Ze zetten hun expertise zo vroeg mogelijk in en steken maximaal in op zo thuisnabij mogelijke onderwijs zorgarrangementen.
Funtie-eisen
  • Een afgeronde Universitaire Gedragswetenschappelijke Master opleiding (Orthopedagogiek, Psychologie, Psychosociale Wetenschappen).
  • Je hebt werkervaring in het onderwijs. Inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de school en de directe samenwerkingspartners binnen het concern.
  • Vaardig in het adviseren aan ouders/verzorgers, schoolleiding, leraren en andere deskundigen binnen het integraal aanbod van de leerling.
  • Vaardig in het behandelen van sociaal-emotionele problematieken.
  • Vaardig in het analyseren van bevindingen.
Soort contract
Jaarcontract
Startdatum
01-11-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Startdatum: z.s.m.
  • Een jaarcontract bij Be Well met eventueel de mogelijkheid om vast bij de organisatie in dienst te gaan.
  • Een mooie prestatiebonus.
  • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.
  • Pensioenregeling.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten variërend van zes t/m twaalf maanden. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.


Nog vragen? Neem contact op met Robin Wolter. Bel of app naar 06 11 80 37 24. Of mail naar r.wolter@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht