GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist 18+

Uren per week
24-36 u
Locatie
Helmond
Salaris
Een salaris passend bij jouw ervaring
Over de functie
Ben jij als Regiebehandelaar authentiek, daadkrachtig, inspirerend? Heb jij affiniteit met cliënten met autisme en pak jij samen met hen de problemen in het dagelijkse leven aan?
Omschrijving
Geen dag is hetzelfde. Je werkzaamheden zijn heel divers. 1/3 van de tijd werk je direct met cliënten en het systeem. 1/3 van de tijd bied je ondersteuning aan andere behandelaren in het team en de teamleiders. Daarnaast ben je 1/3 van de tijd bezig met de ontwikkeling van het beleid en het zorgaanbod binnen de organisatie. Er wordt integraal samengewerkt met het multidisciplinaire team.
De organisatie
Deze innovatieve organisatie met informele sfeer, is gespecialiseerd in zorg aan mensen met autisme. Of het nu gaat om diagnostiek en behandeling, om begeleiding thuis of op school, om invulling van vrije tijd of wonen en werken. Op alle levensgebieden wordt zorg geboden, daar waar en wanneer nodig is. Voor de medewerkers wordt flink ingezet op werkgeluk, waardering en ontwikkeling.
Funtie-eisen
 • Een afgeronde universitaire master-opleiding in de Psychologie, Pedagogische wetenschappen of Gezondheidswetenschappen en afgestudeerd als Gezondheidszorgpsycholoog of Orthopedagoog-Generalist.
 • Vindt collegialiteit en duidelijke communicatie belangrijk, maar je wordt ook gezien als een positieve toevoeging aan het team.
 • Je hebt affiniteit met cliënten met Autisme.
 • Je bent BIG geregistreerd als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog-Generalist.
 • Hebt ervaring in het uitvoeren van uitgebreid diagnostisch onderzoek (zowel neuropsychologisch als persoonlijkheidsonderzoek) en het behandelen van mensen met een psychische stoornis.
Soort contract
Vast contract of zzp
Startdatum
01-11-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris passend bij jouw ervaring
 • Een eindejaarsuitkering
 • Een goede, informele werksfeer die uitdaagt om zelf het initiatief te nemen
 • Een uitdagende opdracht met veel vrijheid
 • Waardering voor wie je bent


  Werk je als zelfstandige? De duur van de interim opdrachten zijn voor een nader te bepalen periode. Voor de facturatie, administratie en afspraken rondom tarieven gaan we graag met je in gesprek.


Aanvullende informatie
Herken jij je in dit profiel? Bel of stuur een app Ramon van der Stelt (06-14693488). Je kan ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht