Recruiter Zorg

Uren per week
24 / 36 uur
Locatie
Maastricht / Eindhoven
Salaris
Afhankelijk van ervaring en opleiding
Over de functie
Jij als Recruiter Zorg hebt een commerciële drive en bent erg overtuigend, zeker aan de telefoon. Je houd je bezig met het vinden van hoogopgeleide zorgprofessionals die een nieuwe stap in hun carrière willen zetten!
Omschrijving
Je gaat op zoek naar zorgprofessionals die open staan voor een nieuwe baan of opdracht. Ook juist naar die zorgprofessionals die daar nog niet van bewust zijn. Dit doe je via LinkedIn, Indeed of via prikkelende berichten op social media. Dit betekent: veel zoekwerk naar de juiste profielen en het versturen van veel berichten op een dag. Jij weet dan ook de juiste snaar te raken in jouw eerste bericht. Met jou willen ze het gesprek aangaan, je hebt hun nieuwsgierigheid geprikkeld.

In de gesprekken bied je een luisterend oor. Je komt achter de precieze wensen en interesses, schept een band en kan direct de inschatting maken of wij deze zorgprofessional verder kunnen helpen. Tegelijkertijd vertel je met veel enthousiasme en overtuiging over (de voordelen van) Be Well. Is de kandidaat geschikt en overtuigd? Goed gedaan! Je plant een vervolggesprek in met een van de Consultants en pakken zij het verder op. Voor jou is het tijd om de administratie te doen en de zorgprofessional op de juiste manier te registreren.

Vergis je er niet in, zorgprofessionals zijn niet de gemakkelijkste doelgroep om te bereiken. Je zal geregeld een ‘nee' krijgen. Hier laat jij je niet door demotiveren! Heb je, naast Indeed en LinkedIn, andere creatieve manieren om zorgprofessionals aan te trekken? Deze zijn meer dan welkom. Ook hier kunnen we mee aan de slag gaan samen met het team! Als er maar resultaat behaald wordt!

Het team
Je komt te werken in een klein, maar gezellig team van Recruiters. Wekelijks stellen jullie samen nieuwe doelen op en tevens zijn er vaste targets om te behalen. Onderling wordt er een taakverdeling gemaakt en wordt er als team samengewerkt om zoveel mogelijk zorgprofessionals aan te trekken. Ook werk je nauw samen met de Consultants en Klant Managers.

De organisatie
Be Well is een betrokken en mensgerichte intermediair in de zorg. We werken door heel Limburg en Brabant en zijn altijd op zoek naar nieuw zorgtalent. Denk hierbij onder andere aan Artsen, Psychiaters, Psychologen, Gedragswetenschapper, Begeleiders en Verpleegkundigen.


Tegenwoordig is er een enorm grote werkdruk in de zorg, met lang niet altijd de juiste waardering die daar bij hoort. Wij als organisatie hebben dat wel. We gaan mensgericht te werk, luisteren naar de zorgprofessionals en denken mee over baanmogelijkheden die beter aansluiten aan hun wensen. Wij helpen zorgprofessionals richting hun droombaan.

Lees meer over Be Well: https://bewellprofs.nl/

Funtie-eisen
 • Je hebt een afgeronde commerciële opleiding
 • De zorgwereld spreekt je aan
 • Je bent commercieel ingesteld
 • Je haalt voldoening en motivatie uit het behalen van targets, maar blijft ook mensgericht!
 • Je bent overtuigend en praat gemakkelijk
 • Je gelooft in de slogan: bellen is sneller
 • Je vindt het leuk om via LinkedIn en Indeed kandidaten te zoeken
 • Pré: je hebt ervaring in de zorg
Soort contract
Jaarcontract
Startdatum
01-10-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • Een mooi salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een prestatiebonus bij het behalen van de afgesproken targets
 • Ontwikkelingskansen
 • Vakantiegeld en pensioenregeling
 • Een laptop en telefoon van de zaak
Aanvullende informatie
Enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen. Of stuur een mail naar solliciteren@bewellprofs.nl of bel naar 06 343 443 76 voor meer informatie.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht