Detachering in de zorg

Uren per week
Bespreekbaar
Locatie
Limburg of Brabant
Salaris
In overleg
Over de functie
Op zoek naar zekerheid, maar wil je het liefst ook voldoende afwisseling in je werk? Weet je even niet wat je wilt? Of ben je op zoek naar extra uitdaging? Lees meer over detachering via Be Well.
Omschrijving
Detachering, in de zorg toch nog iets minder bekend dan in verschillende andere sectoren, maar daardoor niet minder interessant. Heb jij er al eens over nagedacht om als zorgprofessional gedetacheerd te worden? Je krijgt een vast contract, dus je kan nog altijd de hypotheek voor dat ene droomhuis krijgen. Ook bepaal je opdracht na opdracht zelf welke richting je op wilt. Het heeft de volgende voordelen:

 • Heel iets anders
  Werk je allang bij dezelfde organisatie, allang met dezelfde doelgroep? Via Be Well krijg je te kans om (tijdelijk) eens iets heel anders te proberen, zonder er meteen aan vast te zitten. Is je baan een droom die uitkomt? Dan regelen we samen de vaste overstap!
 • Snelgroeiende ervaring en netwerk
  Je komt op verschillende plekken terecht en werkt met verschillende mensen samen. Je netwerkt vergoot in korte tijd en doet brede ervaring op.
 • Ontdekken wat je precies wilt
  Weet je eigenlijk niet wat je precies wilt? Waar jouw hart ligt in de zorg? Via Be Well ga je bij verschillende organisaties aan de slag, aangepast aan jouw wensen. Je ontvangt persoonlijke begeleiding, bezoekt verschillende organisaties en indien je gewenst, vul je persoonlijkheids- en competentietesten in die helpen richting te geven aan jouw carrièrepad. Via Be Well leer je snel wat je wel en niet wilt. We sturen na elke opdracht bij en komen zo steeds dichter bij die droombaan van je. Droombaan gevonden? Dan laten we je (met pijn aan ons hart) gaan.

 • Afwisseling en uitdaging
  Ben je een ervaren zorgprofesional? Sommigen gaan als zzp'er aan de slag voor de afwisseling. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Het is ook lekker om gewoon vast in dienst te zijn, maar toch ook de afwisseling te ervaren. Dus zonder de lasten van het ondernemerschap: administratie in de avonduren, tariefonderhandelingen, zoeken naar opdrachten, onzekerheid, risico's. Maar wel van opdracht naar opdracht vliegen en overal tijdelijk uithelpen (3 maanden tot een jaar). Zo snel je draai vinden in een organisatie, in een korte tijd touch krijgen met steeds weer een wisselende doelgroep, heel andere casussen en cliënten, veel verschillende collega's en toch de beste resultaten behalen, dat brengt heel wat uitdaging met zich mee!

 • Vrijheid
  Via detachering heb je de kans om meer vrijheid te ervaren. Dankzij de afwisseling raak je niet vastgeroest binnen een organisatie. Je hoeft niet te ‘vechten' tegen beleidsbeslissingen die gemaakt worden. Dit bespaart je energie. Bevalt de opdracht je niet? Dan stop je meteen na de afgesproken periode. Ga je zelfs met buikpijn naar je werk? Dan kijken we direct verder, ook al is de opdracht nog niet voorbij. En soms, dan blijf je gewoon wat langer hangen dan gepland, als dat is wat je wilt.

 • Waardering 
  Bij Be Well voelen we niet die grote zorgdruk. We hebben tijd voor jou en om jou te waarderen. We komen voor je op, streven samen met jou naar geluk in je baan en geven je de waardering die je verdient. Ook heb je kans meer waardering te krijgen van de zorgorganisatie zelf. Vaak kom je immers een ‘brand' blussen. Ook word je vaak gevraagd om toch voor vast te blijven, ondanks je tijdelijke functie. Dit voelt zeker goed, of je nou wel of niet blijft, het streelt je ego.
In deze video ontdek je meer over werken bij Be Well.

Functie-eisen
 • Omdat je vaak snel je draai moet vinden binnen een organisatie, is werkervaring gewenst.
 • Je hebt een relevant zorgdiploma en bent afgestudeerd hbo Begeleider, Sociotherapeut, Maatschappelijk Werker, Verpleegkundig (Specialist) Gedragswetenschapper, Orthopedagoog, Psycholoog, Regiebehandelaar, Teamleider, Zorgmanager, Arts of Psychiater. Of je hebt een relevant zorgdiploma en bent bereid in een van de bovenstaande functies te werken.
 • Ook jij werkt als zorgprofessional vanuit je hart!
 • Je kiest voor jezelf, maar stelt je ook flexibel (genoeg) op om samen de leukste opdrachten voor je te vinden.
 • Pré: je bent openminded en nieuwsgierig naar banen in de zorg
 • Je bent sterk in communiceren
Soort contract
Vast (jaar)contract
Startdatum
05-02-2024
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris op basis van opleidingsniveau, ervaring en cao jeugdzorg, gehandicaptenzorg, social work, ggz, ziekenhuis.
 • Een dertiende maand!
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Leuke, passende opdrachten van +/- 3 tot 12 maanden
 • Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur
 • De afspraak dat je over mag gaan naar de zorgorganisatie (als ze daar ruimte voor hebben)
Aanvullende informatie
Ben je toe aan verandering, uitdaging en afwisseling? Of om eens eindelijk echt te ontdekken wat je wilt? Neem contact op met ons kantoor. Bel naar 043 365 92 88 of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl.Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht