GZ-Psycholoog / Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog

Uren per week
24-36 u
Locatie
Eindhoven
Salaris
FWG 65 - 75 afhankelijk van opleiding en ervaring, min €3760 - max €8263
Over de functie
Wil jij jezelf verder kunnen ontwikkelen als Regiebehandelaar binnen een professionele werkomgeving met cliënten waarbij sprake is van complexe traumaproblematiek?
Omschrijving
Als Regiebehandelaar ben je onderdeel van het multi-disciplinair team en werk je samen met onder meer Psychiaters, Vaktherapeuten, Casemanagers en vrijwilligers. Je houdt overzicht over de behandeltrajecten van cliënten en weet de verschillende therapieonderdelen met elkaar te verbinden.
Het tegemoetkomen aan belangrijke basisbehoeften van de cliënt zoals het ervaren van écht contact, veiligheid én realistische grenzen is een voorwaarde om tot verandering te komen. Je kunt je eigen autonomie behouden bij cliënten die een sterk emotioneel appel kunnen doen. Samen met de cliënt werk je toe aan het leggen van verbindingen, zowel intern als extern.


Jouw werkplek en team
Je komt terecht in een ambulant specialistisch centrum dat zich toelegt op diagnostiek en behandeling van volwassenen met complexe chronische traumatisering, vaak gepaard gaand met hechtingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling wordt vormgegeven vanuit een ambulante therapeutische gemeenschap voor en door cliënten waarbij de behandeling steeds multidisciplinair plaatsvindt. Behandeling wordt continue bijgesteld volgens evidence-based en best-practice richtlijnen in samenspraak met onze cliënten. Psychotherapie vanuit verschillende referentiekaders maakt onderdeel uit van de multidisciplinaire behandeling. De behandeling is erop gericht dat cliënten de gevolgen van de traumatische ervaringen beter kunnen hanteren. Het doel is dat ze beter kunnen functioneren en de kwaliteit van hun leven en die van de personen in hun directe omgeving verbetert. Cliëntenparticipatie, het combineren van een groepsbehandeling met een individuele behandeling en e-health binnen een therapeutische gemeenschap, en het betrekken van het systeem van de cliënt zijn belangrijke speerpunten.

Funtie-eisen
  • Je bent een GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog met voldoende bagage om specialistische traumabehandelingen uit te voeren binnen een multidisciplinair team. Ervaring met complexe traumatisering (vooral complexe PTSS en dissociatieve stoornissen) is zeer wenselijk, evenals ervaring met EMDR, imaginaire exposure of NET.
  • Je hebt een BIG-registratie. Verder ben je enthousiast en vind je het prettig om in een multidisciplinair team te werken. Je bent iemand die in staat is om intensief samen te werken en die de samenwerking ook actief opzoekt en stimuleert. We verwachten dat je op een betrokken en transparante manier participeert in intervisies en teamoverleggen.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-11-2023
Arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
  • Mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling worden gestimuleerd en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan.
  • De locatie is op een prachtig landgoed van Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en er is heerlijke koffie voor gezellige momenten met collega's.
Aanvullende informatie
Meer weten? Neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of app naar 06 14 69 34 88. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl.Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht