Basisarts / ANIOS Psychiatrie

Uren per week
24
Locatie
Eindhoven
Over de functie
Voor de High Intensive Care (HIC) bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ANIOS t.b.v. vervanging zwangerschapsverlof voor 24 uur p/w.
Omschrijving
Werken binnen de acute psychiatrie op de High Intensive Care (HIC) betekent dat je elke dag nieuwe uitdagingen krijgt. Op de HIC is een grote diversiteit aan problematieken aanwezig. De behandelingen worden gegeven volgens de evidence-based richtlijnen, de zorgstandaard acute psychiatrie en de HIC-monitor. Je komt dus terecht in een zeer dynamische omgeving waarbij elke dag, elke cliënt en elk behandelplan anders zal zijn. Als afdeling werken wij heel nauw samen met het verpleegkundige team om zeker te stellen dat we de gewenste resultaten behalen. Binnen de High Intensive Care kunnen cliënten met een ernstige psychiatrische stoornis worden opgenomen. Ook binnen de andere locatie (ziekenhuis) is een High Intensive Care afdeling gesitueerd. Bij beide afdelingen worden cliënten opgenomen die in crisis zijn ter afwending van crisis en/of gevaar. Als ANIOS maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team dat zich richt op de behandeling van volwassenen met complexe psychiatrische problematiek.

Funtie-eisen
-Je hebt tenminste een geneeskundige opleiding afgerond

-Je bent in het bezit van een BIG registratie

-Je hebt ervaring in soortgelijke omgeving

-Je bent minimaal 2-3 dagen beschikbaar (vanaf medio juli)

Soort contract
Detachering of ZZP
Startdatum
01-11-2023
Arbeidsvoorwaarden
In overleg met de opdrachtgever wordt een vast uurtarief afgesproken.

Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten variërend van zes t/m twaalf maanden. Mede dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Cécile Lemmens via c.lemmens@bewellprofs.nl of 06-11 80 37 24.

Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht