Be Well voor verpleegkundigen

Kies met
je hoofd én
met je hart

Wil jij als verpleegkundige eerst in de praktijk ervaren of een organisatie past bij jouw identiteit en kernwaarden? Dat de mensen waarmee je werkt je de voldoening geven waarnaar je op zoek bent? 

Wij bieden diverse, uitdagende opdrachten voor gepassioneerde verpleegkundigen (NLQF 4, 5 en 6) bij verschillende zorginstellingen in Limburg en Brabant. Bij ons krijg je de kans om ervaring op te doen binnen verschillende takken van de gezondheidszorg terwijl je toch geniet van alle voordelen van een vast contract. Zo doe je in korte tijd een flinke bak aan ervaring op en ervaar je in de praktijk waar jouw hart écht ligt…

Hieronder vind je een aantal actuele vacatures. Zit jouw droombaan er bij? Solliciteer direct! Weet je het nog niet helemaal zeker en wil je eerst meer informatie? Laat bij ‘bel me terug’ je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Limburg en Zuid-Oost Brabant

Wil jij ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers en in de praktijk ervaren welke organisatie en doelgroep bij je past? Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar gepassioneerde verpleegkundigen die zich volop willen ontwikkelen!

 

Limburg en Zuid-Oost Brabant

Wil jij als HBO-verpleegkundige eerst in de praktijk ervaren of een organisatie past bij jouw identiteit en kernwaarden? Dat de mensen waarmee je werkt je de voldoening geven waarnaar je op zoek bent? Neem dan contact op met Be Well!

 

Noord Brabant

Als verpleegkundige verslavingszorg moet je sterk in je schoenen staan én geïnteresseerd zijn in mensen. Cliënten hebben naast een ernstige verslaving vaak ook psychische problemen. Word jij hier enthousiast van? Lees gauw verder!

Be Well houdt rekening met je opleidingsniveau en ambities en bekijkt samen met jou de meest geschikte vacature

Professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden

Van Be Well mag je verwachten dat je ondersteuning krijgt om je sneller en beter te ontwikkelen, niet in de laatste plaats omdat wij uitstekende opleidingsprogramma’s faciliteren. Daarnaast vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling minstens zo belangrijk. Wat is jouw droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten en wat wil je nog leren? Dit blijven we regelmatig met je bespreken in een persoonlijk gesprek en we bieden je professionele begeleiding om daar te komen waar jij wilt zijn.

Liever van een verpleegkundige zelf horen hoe het is om bij Be Well te werken? In onderstaand filmpje vertelt Hbo-verpleegkundige Pien wat je kunt verwachten van een carrière bij Be Well:

Wie is Be Well?

Be Well is dé betrokken, mensgerichte en innovatieve matchingspecialist in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare professionals en opdrachtgevers in dit domein in Zuid-Nederland. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kies jij voor professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend met één van onze consultants sparren om te zien of we iets voor je kunnen betekenen? Je kunt ons bellen op 043-3659288 óf laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan neemt één van onze consultants zo snel mogelijk contact met je op.