Vind je droombaan in de zorg

Met je
hart op de
juiste plek!

De juiste organisatie voor jou als zorgprofessional!

Die ene zorgorganisatie waarvan je al jaren droomt? Wij helpen je om binnen te komen! We hebben jarenlange ervaring en zijn expert in het matchen van de juiste zorgprofessional met de juiste organisatie en functie. Hiervoor maken we onder andere gebruik van een persoonlijkheids- en competentietest. Zorgorganisaties weten dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen. Daarom belandt jouw CV niet onder op de stapel, maar regelen wij een gesprek voor je als we een match zien!

Hieronder vind je een aantal actuele vacatures. Zit jouw droombaan er niet tussen? Neem contact met ons op en laat weten wat jij graag wilt!

Maastricht / Heerlen, W&S

Wil jij fungeren als dé inhoudelijke kartrekker binnen een organisatie die zorginhoudelijke innovaties doorvoert? En heb je affiniteit met de doelgroep kind en jeugd? Neem dan snel contact met ons op!

Regio ‘s Hertogenbosch, W&S

Sta jij sterk in je schoenen én ben je geïnteresseerd in mensen? Cliënten hebben naast een verslaving vaak ook ernstige psychische problemen, waardoor je focus naast verplegen ook ligt op begeleiden. Interessant? Neem contact met ons op!

 

Zuid-Limburg, W&S

Wil jij jongeren en hun gezinnen helpen om hun problemen aan te pakken? Wil je pionieren, systemisch werken én meewerken aan de vormgeving van de jeugdzorg binnen een instelling? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je!

Toen ik solliciteerde bij Be Well kreeg ik een aantal vacatures voorgelegd die aansloten bij mijn interesses. Zo zijn we bij Xonar uitgekomen en uiteindelijk heb ik daar een vaste aanstelling gekregen. Dankzij Be Well zit ik nu helemaal op mijn plek.

Waarom kiezen voor jouw droombaan via Be Well?

Je krijgt van ons professionele begeleiding naar jouw droombaan in de zorg. Wij regelen jouw gesprekken en onderhandelen voor je. Een ander groot voordeel: eerst krijg je een contract bij ons. Blijken de dromen toch bedrog? Dan zoeken we samen naar een andere baan die wél perfect aansluit bij jouw wensen. Jij bepaalt zelf wanneer je de vaste overstap maakt naar de opdrachtgever.

Ambulant begeleider, Romy, vertelt je meer over hoe het is om via Be Well bij jouw droomorganisatie aan de slag te gaan:

Wie is Be Well?

Be Well is een zeer betrokken, mensgerichte en innovatieve intermediair in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare zorgprofessionals en opdrachtgevers in het zorgdomein van Limburg en Brabant. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt, in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments, garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid, op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Interesse in professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren om te zien of we iets voor je kunnen betekenen? Je kunt ons bellen op 043-3659288 óf laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.