Werving & Selectie in de zorg

Met je
hart op de
juiste plek!

Be Well helpt je met het vinden van je droombaan!

Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van de werving & selectie voor veel gerenommeerde zorginstellingen in Limburg en Brabant. Die ene zorginstelling waarvan je stiekem al jaren droomt? Wij helpen je om binnen te komen!

Wij zijn experts in het matchen van de juiste kandidaat met de juiste organisatie en de juiste functie. Hiervoor maken we o.a. gebruik van een persoonlijkheids- en een competentietest. Onze opdrachtgevers weten uit ervaring dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen. Daarom belandt jouw CV niet onder op de stapel, maar zetten we ons ervoor in dat je op gesprek mag als wij een match zien!

Hieronder vind je een aantal actuele vacatures. Zit jouw droombaan er bij? Solliciteer direct! Weet je het nog niet helemaal zeker en wil je eerst meer informatie? Laat bij ‘bel me terug’ je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Maastricht / Heerlen, W&S

Wil jij fungeren als dé inhoudelijke kartrekker binnen een organisatie die zorginhoudelijke innovaties doorvoert? En heb je affiniteit met de doelgroep kind en jeugd? Neem dan snel contact met ons op!

Regio ‘s Hertogenbosch, W&S

Sta jij sterk in je schoenen én ben je geïnteresseerd in mensen? Cliënten hebben naast een verslaving vaak ook ernstige psychische problemen, waardoor je focus naast verplegen ook ligt op begeleiden. Interessant? Neem contact met ons op!

 

Zuid-Limburg, W&S

Wil jij jongeren en hun gezinnen helpen om hun problemen aan te pakken? Wil je pionieren, systemisch werken én meewerken aan de vormgeving van de jeugdzorg binnen een instelling? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je!

Toen ik solliciteerde bij Be Well kreeg ik een aantal vacatures voorgelegd die aansloten bij mijn interesses. Zo zijn we bij Xonar uitgekomen en uiteindelijk heb ik daar een vaste aanstelling gekregen. Dankzij Be Well zit ik nu helemaal op mijn plek.

Romy Ubaghs

Waarom kiezen voor jouw droombaan via Be Well?

Wij bieden je professionele begeleiding naar jouw droombaan in de zorg. Een groot voordeel is dat je eerst een tijdje een contract bij ons krijgt. Blijken dromen toch bedrog en valt die baan enorm tegen? Geen zorgen! Dan zoeken we samen naar een andere baan of opdracht die wél perfect aansluit bij jouw verwachtingen! Uiteindelijk ben jij degene die bepaalt wanneer je de overstap maakt naar de opdrachtgever.

Liever van een zorgprofessional zelf horen hoe het is om via Be Well bij jouw droomorganisatie aan de slag te gaan? In onderstaand filmpje vertelt Romy, ambulant begeleider in de jeugdzorg, je meer:

Wie is Be Well?

Be Well is dé betrokken, mensgerichte en innovatieve matchingspecialist in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare professionals en opdrachtgevers in dit domein in Zuid-Nederland. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kies jij voor professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend met één van onze consultants praten om te zien of we iets voor je kunnen betekenen? Je kunt ons bellen op 043-3659288 óf laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan nemen we z.s.m. contact met je op!