Be Well voor Zorgprofessionals

Kies met
je hoofd én
met je hart

Als zorgprofessional wil je iets betekenen voor de maatschappij. Anders hou je dit zware werk gewoonweg niet vol. Werken in de zorg is namelijk niet zomaar een baan, het is een roeping. Daarom kies je als zorgprofessional bij het accepteren van een nieuwe baan niet alleen voor de zekerheid van een vaste baan met een goed salaris en goede arbeidsvoor­waarden. Je vindt de plek waar je terecht komt en de mensen waarmee je gaat werken misschien nog wel belangrijker. Kiezen doe je met je hoofd én met je hart.


Elke zorgprofessional kan op dit moment kiezen uit een aantal aanbiedingen bij verschillende zorginstellingen. Maar waarom zou je kiezen? Misschien wil je eerst in de praktijk ervaren of een organisatie met haar doelstellingen past bij je identiteit en je kernwaarden? Of dat de mensen waarmee je werkt je inderdaad de voldoening geven waar je naar op zoek bent? Om op die manier te ontdekken wat het beste bij je past en waar je het naar je zin hebt.

Onderstaande filmpjes geven je een beeld van enkele sectoren in de zorg waarin Be Well actief is en de mensen waarmee we werken.

Be Well is een eigentijdse club waar je jezelf kunt zijn en waar jij je op zowel sociaal als professioneel vlak verder kan ontwikkelen.

Werken bij Be Well betekent namelijk afwisselend werken bij verschillende organisaties die bij je persoonlijkheid en competenties passen. Kiezen voor Be Well betekent dat je alle voordelen van een vaste baan kunt combineren met uitdaging en afwisseling. ‘Best of both worlds’, zeg maar. Zo doe je bij meerdere opdrachtgevers ervaring op en werk je tegelijker­tijd aan je carrière. Je kunt jezelf sneller en beter ontwikkelen op deze manier. Niet in de laatste plaats omdat Be Well uitstekende opleidingsprogramma’s faciliteert. Bij Be Well vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze zorgprofessionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vorm geven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. De testimonials van onze tevreden medewerkers bewijzen dat we doen wat we beloven.

Bespreek je wensen en je ambities eens met een van onze talent managers.

Ze komen zonder uitzondering uit de praktijk en spreken jouw taal. Samen kunnen jullie analyseren wat je motiveert en welk werk en welke organisaties bij je passen. Bovendien kunnen ze je precies uitleggen waarom werken met en bij Be Well het verschil maakt.

Kort samengevat zijn de voordelen van werken bij Be Well:

  • Flexibiliteit en afwisseling in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Be Well Academy
  • Professionele coaching
  • De perfecte match met je hoofd én je hart
  • Een voorsprong in de selectie omdat onze opdrachtgevers onze kwaliteit waarderen

Match je met één of meerdere van onze vacatures of heb je voldoende raakvlakken met de zorgsectoren waarvoor we werken? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek! Staat de uitdaging die je zoekt niet tussen onze  vacatures, of ben je je nog aan het oriënteren op je volgende stap? Bel ons even en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kies jij voor professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend met één van onze consultants sparren om te zien of we iets voor je kunnen betekenen? Je kunt ons bellen op 043-3659288 óf laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan neemt één van onze consultants zo snel mogelijk contact met je op.

Talent Manager
Lidy Ubaghs