Be Well voor Zorgprofessionals

Kies met
je hoofd én
met je hart

Voldoening voor jou als zorgprofessional

Als zorgprofessional wil je iets betekenen voor de maatschappij. Anders houd je dit zware werk niet vol. Werken in de zorg is niet zomaar een baan, het is een roeping. Daarom kies je als zorgprofessional niet alleen voor de zekerheid van een vaste baan met een goed salaris en goede arbeidsvoor­waarden. Je vindt de plek waar je terecht komt en de mensen waarmee je gaat werken misschien nog wel belangrijker. Kiezen doe je met je hoofd én met je hart.

Het aanbod voor jou als zorgprofessional is op dit moment groot. Maar hoe weet je welke zorginstelling het beste bij jou past? Liefst wil je eerst in de praktijk ervaren welke organisatie past bij jouw identiteit en kernwaarden. En of de mensen waarmee je gaat werken je inderdaad de voldoening geven waarnaar je opzoek bent. 

Onderstaande filmpjes geven je een beeld van enkele sectoren in de zorg waarin Be Well actief is en de mensen waarmee we werken.

“Ik werd steeds weer verrast door de persoonlijke benadering en de grote betrokkenheid. Mijn langgekoesterde droom ging dan ook in vervulling” – Chantalle

Kiezen voor Be Well betekent alle voordelen van een vaste baan, gecombineerd met uitdaging en afwisseling. ‘Best of both worlds’, zeg maar. Zo doe je bij meerdere opdrachtgevers ervaring op en bouw je tegelijker­tijd in speedtempo je carrière verder op. Be Well investeert in jouw ontwikkeling door opleidingsprogramma’s te faciliteren. Tevens vinden wij je persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je

droom, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om precies daar te komen waar jij wilt zijn. De testimonials van onze medewerkers bewijzen dat we doen wat we beloven.

Vertel ons over jouw wensen, interesses en ambities!

Samen kunnen we onderzoeken wat jou motiveert, welk werk en welke organisaties bij jou passen.
Samen komen we uit bij jouw droombaan!

De voordelen van Be Well:
  • Flexibiliteit en afwisseling in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Be Well Academy
  • Professionele coaching
  • De perfecte match met je hoofd én je hart
  • Een voorsprong in de selectie omdat onze opdrachtgevers onze kwaliteit waarderen
  • De mogelijkheid om op meerdere plekken ervaring op te doen, om erachter te komen wat echt bij jou past

Ben je zorgprofessional en wil je je verder oriënteren? Dan spreken we je graag! Kijk ook al eens naar onze vacatures. Zit jouw droombaan er niet tussen? Als intermediair in de zorg helpen wij jou toch verder!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Interesse in professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren? Je kunt ons bellen op 043-3659288 of laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Klant Manager
Robin Wolter

Robin Wolter