Office Fun

Te midden van het streven naar de missie van Be Well, koestert het team regelmatig momenten om even te ontspannen. Van grapjes aan de koffieautomaat tot rustgevende planten en een open terras aan het kantoor. Dit gaat verder dan alleen efficiëntie – het is een erkenning van het feit dat ware welvaart begint met een gezonde balans tussen inzet én office fun! Bekijk hier meer van onze kantoor pret.

Diverse studies tonen aan dat positieve werkomgevingen de productiviteit tot wel 12% kunnen verhogen! Bij Be Well weten we dat welzijnsinitiatieven bijdragen aan meer dan alleen cijfers; ze creëren een cultuur van tevredenheid en samenwerking.

Hoe zou jij welzijn op jouw werkplek kunnen versterken?
 

Welkom Cindy Schols!

Maak kennis met Cindy Schols, een energieke 37-jarige professional die haar weg heeft gevonden naar Be Well Zorgprofessionals. Met een achtergrond als IT-recruitment ondernemer voelde ze de behoefte om niet alleen met cijfers bezig te zijn, maar ook echt in contact te staan met mensen. Be Well’s warme team trok haar direct aan. Als Recruiter bij Be Well streeft Cindy ernaar de ideale match te creëren tussen professionals en bedrijven met gedeelde waarden, waarbij haar kracht ligt in luisteren, begrijpen en verbinden. Ze gelooft in het opbouwen van werkrelaties gebaseerd op vaardigheden én welzijn. Je zult binnenkort vast meer zien over onze sociale nieuwe aanwinst!