Ons kantoor in Eindhoven is verhuisd naar een nieuwe locatie

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze vestiging in Eindhoven is per juni verhuisd naar een nieuwe, inspirerende locatie: Spaces Fellenoord, Schimmelt 2-16. Gelegen in het hart van de stad, biedt onze nieuwe kantoorruimte een ideale omgeving voor productiviteit en creativiteit.

Een inspirerende werkomgeving

Onze nieuwe locatie in de Schimmelt South Building biedt een prachtig uitzicht over het hart van Eindhoven. De huishoudelijke sfeer, omringd door uitgestrekte ramen, creëert een lichte en prettige werkomgeving. Ook biedt deze moderne setting verschillende vergaderruimtes, ideaal voor een goede samenwerking.

We zijn ook erg blij met de centrale ligging naast het station, waardoor het kantoor uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer. Bovendien zijn er tal van eetgelegenheden binnen 10 minuten loopafstand, ideaal voor een lunch met collega’s.

Voorzieningen bij Spaces Fellenoord

Onze nieuwe locatie is voorzien van diverse faciliteiten om de werkdag zo comfortabel en productief mogelijk te maken. Naast comfortabele werkplekken hebben we ook pauzeruimtes en een kantine met vers bereide lunches en heerlijke koffie. Daarnaast is er een buitenterras voor ontspannende momenten met collega’s. Het gebouw is volledig rolstoel toegankelijk en biedt ruime parkeergelegenheid voor collega’s en bezoekers.

Bij Be Well geloven we dat een prettige werkomgeving bijdraagt aan jouw welzijn en productiviteit. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie in Spaces Fellenoord!