Mooie waardering door onze zzp’ers!

Het aantal zzp’ers dat werkzaam is in de zorg, is sterk gegroeid de afgelopen 3 jaar! Ook Be Well maakt steeds meer gebruik van de inzet van zzp’ers. Daarom vonden we het zeer belangrijk om hun mening over Be Well te vragen. We zijn daarom trots om de resultaten van onze enquête onder onze zzp’ers met jullie te delen. Het is voor ons belangrijk om feedback te verzamelen en te leren hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren.


Waarom kiezen zzp’ers voor Be Well?


Op de vraag waarom zij voor Be Well hebben gekozen, antwoordde 63% dat ze voor ons kozen vanwege onze persoonlijke, kleinschalige en mensgerichte aanpak. Dit bevestigt dat onze waarden en werkwijze aansluiten bij wat onze zzp’ers belangrijk vinden. Daarnaast gaf 23% aan dat ze de opdrachten en diensten die wij aanbieden als leuk en uitdagend ervaren, terwijl 14% de goede werkomstandigheden waardeert.


Communicatie met Be Well


Communicatie is voor ons essentieel voor een succesvolle samenwerking, en we zijn blij te zien dat onze inspanningen op dit gebied gewaardeerd worden. Het contact met onze back office werd beoordeeld met een 8,6. Dit toont aan dat onze medewerkers goed bereikbaar en behulpzaam zijn. Daarnaast scoorde de algemene communicatie met ons team een 8,3, wat laat zien dat onze communicatiekanalen effectief zijn en gewaardeerd worden door onze zzp’ers.


Ondersteuning en tevredenheid met opdrachten


Zzp’ers voelen zich goed ondersteund door Be Well tijdens hun opdrachten, met een gemiddelde score van 7,6. De tevredenheid over de duur van de opdrachten werd beoordeeld met een 8,0 wat aangeeft dat onze opdrachten over het algemeen goed aansluiten op de behoeften van onze zzp’ers. Ook de inhoud en het uurtarief van de opdrachten kregen positieve scores van respectievelijk 7,6 en 8,0.


Het aanbevelen van Be Well bij collega zzp’ers


Wat ons bijzonder trots maakt, is dat de kans dat onze zzp’ers Be Well aanbevelen aan vrienden of kennissen werd beoordeeld met een 8,1. We zien dit als een teken dat we op de goede weg zijn en zullen blijven streven naar excellentie in onze dienstverlening, zodat onze zzp’ers met vertrouwen en enthousiasme Be Well kunnen aanbevelen aan collega’s en zorgbedrijven.

De resultaten van deze enquête laten zien dat Be Well sterk is in het bieden van persoonlijke, mensgerichte dienstverlening aan onze zzp’ers. We zijn blij met de positieve feedback en zien tegelijkertijd mogelijkheden voor verdere groei en verbetering.
We gaan met name de communicatie en de evaluatie van lopende opdrachten, maar ook het tijdig bespreken van wenselijke vervolgopdrachten verbeteren de komende tijd.

We willen al onze zzp’ers bedanken voor hun waardevolle input en kijken ernaar uit om samen nog succesvoller te worden.
Heb jij nog suggesties of opmerkingen? We blijven altijd openstaan voor feedback en suggesties om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.