Be Well sport mee voor het goede doel!

Zaterdagochtend 26 januari jl. 09.00 uur, Sporthal de Geusselt in Maastricht. Vier enthousiaste en sportieve collega’s van Be Well staan klaar om deel te nemen aan de bedrijvensportdag van de Lions Maastricht-Euregio.

Ook dit jaar hebben wij gehoor gegeven aan het sponsorverzoek voor de jaarlijkse bedrijvensportdag namens Radar. Radar neemt al jaren deel aan de bedrijvensportdag en wij zijn voor het tweede jaar op rij gevraagd als sponsor. Ook dit jaar hebben wij deel genomen als team Radar / Be Well!

Tijdens de warming-up werd al gauw duidelijk dat we zouden gaan concurreren met gemotiveerde sportievelingen van andere teams. De hindernissen, estafettes en balspellen zijn wij goed doorgekomen en hebben samen met de teamgenoten van Radar alles op alles gezet om een mooi eindresultaat te behalen.

Na een spannende dag, met een minimaal verschil in de tussenstand, moesten de nummers 1 en 2 door middel van touwtrekken bepalen wie de winnaar van de sportdag zou worden. Het was een spannende eindstrijd maar het is ons gelukt om als winnaar de sportdag af te sluiten.

De sportieve en financiële bijdrage hebben wij met veel plezier gedaan en mede door onze bijdrage zijn de Lions in de gelegenheid gesteld om aan het Steunfonds van Radar een bedrag toe te kennen van € 4.150,-. Het bedrag komt volledig ten goede aan de cliënten van Radar en is bestemd voor de artiestenboottocht die op 30 maart as. plaatsvindt. Een groep van 250 cliënten zal dan van een leuke en ontspannen middag genieten. De ervaring van de afgelopen jaren leert, zoals wij zelf hebben mogen meemaken, dat dit altijd één groot feest is, waarvan iedereen met volle teugen geniet.

Wij wensen alle cliënten, bewoners, collega’s en andere betrokkenen van Radar heel veel plezier tijdens de boottocht!

Geniet ervan met z’n allen!

Hartelijke groet,

Ramon van der Stelt