Robbin Daemen nieuwe consultant Be Well

“Mijn naam is Robbin Daemen, sinds 01 januari 2019 ben ik werkzaam als Consultant bij Be Well Zorgprofessionals. Na het afronden van de opleiding People & Business Management ben ik de afgelopen 5 jaar werkzaam geweest als HR Adviseur binnen verschillende organisaties en sectoren. De kennis en ervaring die ik hiermee heb opgedaan kan ik goed toepassen in mijn nieuwe rol als Consultant bij Be Well Zorgprofessionals.

In de rol van Consultant ben ik verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van onze Zorgprofessionals. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de inzet van de juiste zorgprofessionals bij onze klanten en draag ik zorg voor een goede klantrelatie. Buiten het werk om ben ik veelal klussend in huis of op de tennisbaan te vinden. Ook ga ik graag ergens een hapje eten of op bezoek bij familie en vrienden.

De kans is groot dat wij op korte termijn persoonlijk kennis gaan maken, of misschien al hebben gemaakt. Mocht je vragen voor me hebben dan kun je me mailen via r.daemen@bewellprofs.nl of je kunt bellen naar 043-3659288.  
Tot snel!”

Groet,

Robbin