Claudia Elissen – Talent Manager

Mijn naam is Claudia Elissen, 47 jaar en ik ben sinds 1 september werkzaam als Talent Manager bij Be Well. Mijn doel binnen Be Well is om nieuw talent op te sporen en aan te trekken waarmee we een prettige arbeidsrelatie kunnen opbouwen.

Be Well heeft een langetermijnvisie en gaat in de eerste plaats voor kwaliteit over kwantiteit. Ik geloof hierin en ben van mening dat dit de succesfactor is om zorgprofessionals en opdrachtgevers aan ons te binden.

Ik ben zelf een energiek persoon met wie je over alles kunt praten en lachen. Maar ik heb ook een zakelijke kant. Een goede balans tussen beide kanten zorgt ervoor dat je zelf enthousiast en kundig bent en je werk met passie doet. Hierdoor trek je ook soortgelijke professionals aan.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik doe aan hardlopen en fitness. Tevens geniet ik graag met vrienden van een borrel of een lekker etentje.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt me bereiken per telefoon (06 34 34 43 76) of mail naar c.elissen@bewellprofs.nl