Carmen van der Stelt – HR Professional

Mijn naam is Carmen van der Stelt, 28 jaar en woonachtig in Roermond. Sinds 1 september ben ik werkzaam bij Be Well Zorgprofessionals als HR Professional. Voordat ik bij Be Well kwam werken was ik werkzaam bij een arbodienstverlener. In de jaren daarvoor ben ik werkzaam geweest binnen de arbeidsbemiddeling. De zorg en ook detacheren zijn voor mij dus bekende terreinen. Tijdens mijn voorgaande functies heb ik ervaren dat het HR-vak me op het lijf geschreven is.

Als HR professional ben ik de schakel tussen zowel de front- als de backoffice van het team en zal ik ook de preventie en het verzuim voor mijn rekening nemen. Ik zal de vraagbaak zijn voor onze zorgprofessionals en ervoor zorgen dat alle vragen en opmerkingen beantwoord worden.

Ik typeer mijzelf als ambitieus, oplossingsgericht en leergierig. Ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan Be Well en haar relaties.

In mijn vrije tijd tennis en fitness ik veel. Ik hou ervan om uit eten te gaan, te gaan stappen en met vriendinnen leuke dingen te doen.

Voor alle vragen op gebied van HR ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06 21 95 65 95 of via mijn emailadres c.vanderstelt@bewellprofs.nl. Ik hoop jullie snel persoonlijk te woord te mogen staan!