Even voorstellen… Cécile Lemmens

Yes, wij hebben weer versterking van ons team! Per 1 juni begonnen als Operationeel Manager: Cécile Lemmens. Eerste indruk? Een zonnige verschijning die krachtig staat én met duidelijke visie. Precies wat wij, Be Well, zoeken. Cécile stelt zich maar al te graag ook aan jou voor.

Hoe kom je hier terecht, Cécile?

“Ik werk al 12 jaar met veel plezier in de arbeidsbemiddeling. Ik heb ervaring opgedaan binnen een grote corporate organisatie. Hierin heb ik kennisgemaakt met alle facetten van de arbeidsbemiddeling. Mijn laatste job bij Yacht, de klanten en mijn team, vond ik hartstikke leuk. Maar mijn gevoel om een meer maatschappelijk bijdrage te willen leveren, begon toe te nemen. Mijn interesse ging uit naar de zorg, een betekenisvolle sector. Ook wilde ik graag naar een kleinere organisatie.

Toen kwam een bericht binnen van Milou van Be Well. Precies op het juiste moment. Ze stuurde een direct en fijn bericht, met oprechte interesse. Ik ging op gesprek en er werd snel geschakeld. Het gemoedelijke karakter van Be Well, sprak me meteen aan. Ik wist dat ik hier moest zijn.  

In mijn rol ga ik nauw samenwerken met het team om successen te behalen binnen het mooie domein van de zorg. Met mijn jarenlange ervaring in corporate organisaties, hoop ik nieuwe kennis en inzichten mee te nemen, om vernieuwing te brengen in de wereld van de zorg. En om te zorgen voor extra verbinding; in het Be Well team, met de opdrachtgevers en met de zorgprofessionals. Een mooie uitdaging!

Voorheen werkte ik landelijk. Ik ging dagelijks op bezoek bij klanten en heb jarenlang door het land gezworven. Nu mag ik weer aarden in Limburg. Heerlijk vind ik dat.”

Maar je bent niet hélemaal geaard hier hè?

“Nee, klopt. Mijn privésituatie, bedoel je? Mijn vriend woont in Arnhem, ik in Heerlen. Dus op en neer reizen is nog altijd onderdeel van mijn leven. We zijn inmiddels alweer 8 jaar samen en zien elkaar hoofdzakelijk in de weekenden. Elke keer weer voelt het als vakantie. Dat heeft hij ook. Het houdt onze relatie extra speciaal. En als we samenzijn, dan doen we veel leuke dingen en genieten we enorm. Doordeweeks leef ik samen met mijn kat, Walter. Ook hij maakt me blij.”

Hoe ben jij als persoon?

“Als ik anderen mag geloven, dan bruis ik van de energie. Ik ben echt een prater, maar kan ook goed stil zijn. Goed luisteren, en ook de juiste vragen stellen. Je kan me overigens alles vertellen, ik oordeel niet snel en je kan me vertrouwen. Ik ben heel sociaal en nieuwsgierig, ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het voelt al gauw vertrouwd en ik maak gemakkelijk verbinding. Misschien dat mijn natuurlijke interesse in mensen, en hun beweegredenen, hierin helpt.

In mijn werk ben ik erg gedreven, wil ik succesvol zijn, maar wél samen met een team. Dit allemaal op een natuurlijke manier en vanuit een bepaalde menselijkheid.”

Hoe bewaak jij je werk-privé balans?

“Ik ben gestructureerd en planmatig. Dit moet ik zijn om optimaal te kunnen genieten van alles. Voor mijn werk ben ik er 100%, maar ook in de weekenden, en buiten werk, geniet ik volledig. Voor mij helpt het om een bepaalde flexibiliteit te behouden in mijn werk. Zo werk ik wel eens de avonden, of soms de weekenden. Dit werkt goed voor mij. Zo kan ik doordeweeks mijn werk beter spreiden. Verder ga ik elke ochtend 10 minuutjes in bad, dat is mijn oplaadmoment. Ook zwem ik wekelijks, maar wél in warm water. Het hoeft voor mij niet spartaans, doe mij maar gewoon warmte.

Mijn sociaal leven is belangrijk voor me en draagt bij aan mijn balans. Concerten bezoeken, samen wandelen, vakanties, uiteten en gewoon genieten met mijn vriend of met vrienden. In contact zijn met mijn vriend(en), collega’s en klanten, maakt mijn leven compleet.”

Lievelingseten

“Die is gemakkelijk. Alles wat Indisch is. Mijn schoonouders zijn van Indonesische afkomst, ze maken heerlijk (en pittig) eten. Zo is mijn liefde voor deze keuken ontstaan. Ervoor hield ik ook al van kruidig eten en volle smaken. Een avg’tje, daar maak je me echt niet blij mee.”

Waar mogen we jou voor wakker bellen?

“De boodschap: ‘pak je koffer nu in, we vertrekken zo op vakantie’. Ik reis erg graag, vaak ga ik er zo’n 4 weekjes op uit, naar een verre plek. Op mijn bucketlist staan alle uithoeken: Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Vuurland, Nieuw-Zeeland. Daar ben ik al geweest. Japan, Siberië en Alaska, daar wil ik nog naartoe. De meest indrukwekkende plekken vond ik Vuurland, omdat dit het zuidelijkste uiteinde is van Zuid-Amerika. Maar ook zeker Bali, mijn laatste reis. De ongerepte natuur in het noorden heeft een diepe indruk op me gemaakt. Maar begrijp me niet verkeerd. Ik vind net zo goed het Limburgse uitzicht prachtig. En me wakker maken voor een reisje door of in Europa, is ook goed hoor. Zeker als het een nieuwe plek voor me is. Citytrips en roadtrips, dat vind ik het leukst. Ik wil zoveel mogelijk kunnen zien.”

Hoeveel koffie drink jij op een dag?

“In de ochtend verheug ik me op mijn koffie. Ik drink er één per dag, echt voor de lekker. Het liefst een cappuccino. Als ik, in de ochtend, op weg ben, stop ik meestal even bij Starbucks. Verder drink ik vooral water. Ik ben bewust bezig met mijn gezondheid en vitaliteit. Gisteren zei ik nog: ‘ik voel me nog precies hetzelfde als toen ik 25 was.’ Dat wil ik graag zo houden. Daarom zorg ik voor voldoende rust, slaap en eet ik mijn groentjes.”

c.lemmens@bewellprofs.nl / 06 11 80 37 24.