Joëlle Panis - marketing en recruitment professional bij Be Well

Even voorstellen… Joëlle Panis!

Sinds vorige maand hebben we een nieuw talent toegevoegd aan ons team! Joëlle Panis is bij Be Well gestart als Marketing & Recruitment professional. Zij heeft een achtergrond in de journalistiek en meerdere jaren werkervaring binnen de Online Marketing én Recruitment. Benieuwd naar Joëlle? Lees verder!

Hi, mij ken je nog niet! Ik ben Joëlle! En sinds begin mei werkzaam bij Be Well als Marketing & Recruitment Professional.

Vanwege mijn nieuwsgierige karakter, en mijn gigantische liefde voor de Nederlandse taal, ligt mijn achtergrond in de journalistiek. Maar na het behalen van mijn bachelor, wist ik al gauw dat ik een andere richting op moest. Die chaotische wereld van de journalisten, nieuws scoren ten koste van anderen, daar ging mijn hart niet sneller van kloppen. Maar waarvan dan wel?

Geen ochtendbuikpijn meer!
Na een jarenlange zoektocht in verschillende functies, ontdekte ik dat werken daadwerkelijk super leuk kan zijn! Dat je, in plaats van met buikpijn in de ochtend, en een druk hoofd in de nacht, ook met een lach kan opstaan en op je werk kan verschijnen. Ik vond mijn draai in de combinatie Online Marketing en Recruitment. Super blij ben ik dan ook, dat ik de kans krijg om beide kanten op te pakken bij Be Well.

De waardering voelen
Net zo belangrijk als de werkzaamheden zelf, vind ik de werkgever, de persoonlijke interesse en de waardering die je krijgt. Geloof me, ook ik heb het hoognodige meegemaakt binnen bedrijven. Juist daardoor, en door mijn eigen zoektocht binnen bedrijven, vind ik het extreem belangrijk dat mensen op de juiste plek terecht komen. Bij een bedrijf dat daadwerkelijk bij ze past en waar ze zich gewaardeerd voelen. Mocht er iets aan de hand zijn, dan breng me vooral op de hoogte, want ik zal er álles aan doen om het beter te maken voor je en een zo fijn mogelijke werkplek voor je te creëren.

Wat me gelukkig maakt
Ook buiten het werk heb ik een leven. Zo houd ik van zingen en maak ik muziek samen met mijn knappe gitarist (zoals hij zichzelf graag noemt), zit ik graag op het terras of op de boot met een borrel. Tevens doe ik mijn best om zo gezond mogelijk te blijven door genoeg te sporten (triatlon, yoga). Maar wat me écht gelukkig maakt: omringd worden door familie en mijn lieve spinnende kattenkop die me door het hele huis volgt.


Ik hoop je snel te ontmoeten! Je kan me bereiken via j.panis@bewellprofs.nl of 06 343 44 376