Even voorstellen… Milou Kohlen

Wij hebben versterking van ons team! Sinds begin oktober begonnen als Recruiter: Milou Kohlen. Wij hebben Milou al leren kennen en zijn super blij met haar komst. Ze stelt zich maar al te graag ook aan jou voor!

Vertel eens, Milou!

“Mijn naam is Milou en ik ben nieuw bij Be Well! Waarom Be Well? De zorg heeft me altijd geïnteresseerd. Hoe kan het ook anders, want de zorg is ontzettend belangrijk. Ik denk dat iedereen vroeg of laat, in welke vorm dan ook, zorg nodig heeft. Daarom ben ik blij dat ik in de functie van Recruiter mijn steentje kan bijdragen.

Ik heb als Corporate Recruiter gewerkt bij een organisatie dat software ontwikkelt voor zorginstellingen. Als Recruiter ben ik van het echte persoonlijke contact. Een persoonlijke draai geven aan het voeren van gesprekken en het échte luisteren. Dat is ook precies waar Be Well voor staat. Een goede match dus.😉”

Wat doe je graag naast je werk?

“In mijn vrije tijd houd ik erg van sociaal contact en zoek ik dus geregeld de gezelligheid op met vrienden. Ik ga graag uiteten, bezoek voetbalwedstrijden en vind het heerlijk om met mijn partner en oppashondjes in het mooie Urmond en omstreken te wandelen.”

Hoe hebben jij en je partner elkaar ontmoet?

“Nou, dat is een grappig verhaal. Ik sportte in een sportschool wel eens samen met een man die ik al jaren kende. We konden het goed vinden. Na een tijd vroeg hij of ik eigenlijk een relatie had. Ik zei: ‘nu wordt het wel wat ongemakkelijk, je kon m’n vader zijn’. Maar gelukkig vertelde hij dat hij een zoon had, nog niet helemaal succesvol in de liefde. Hij liet een foto zien en ik vond hem meteen knap. Of hij dat mocht doorgeven, vroeg hij. Ik dacht, dat doet hij toch niet, maar een dag later kreeg ik een vriendschapsverzoek. Het was liefde op het eerste gezicht! ‘Wie heeft tegenwoordig nog de luxe om zijn eigen schoondochter uit te kiezen?’, grappen we nog altijd vaker.”

Hoe zit je in elkaar als persoon?

“Vrolijk, spontaan, open, eerlijk. Behalve in het verkeer, dan ben ik bijna altijd chagrijnig. Of als de computer niet doet wat ik wil. Ik denk dat ik dan een heel ander persoon ben, dat je me dan niet herkent. Maar voor de rest ben ik echt het zonnetje in huis, ik stap bijna altijd met mijn goede been uit bed. Thuis ben ik heel netjes, geordend en gestructureerd. En tóch kom ik overal te laat aan.. Een hele slechte eigenschap van me. Maar gelukkig weet iedereen dit van me en kunnen we er allemaal om lachen.”

Je lievelingseten?

“Ik vind alles lekker, ik heb geen lievelingseten. Je mag me letterlijk overal voor wakker maken in bed, liefst als het om eten gaat. Er is absoluut niks dat ik niet lust. Van jongs af aan heb ik vanuit thuis geleerd dat je altijd moet proeven, al is het maar een hapje. Daarom ben ik nu een alleseter!”

Het leukste cadeau?

“Ik ben niet zo’n cadeaufreak… Cadeaus geven, tja. Ik ben niet zo creatief. Meestal – hier is mijn slechte eigenschap weer – bedenk ik de dag van tevoren iets superleuks, maar dan moet ik het nog zo kort dag gefikst krijgen. Dan baal ik van mezelf. Ook om zelf cadeaus te krijgen, daar geef ik niet zo om. Als er een pakketje voor me staat, ben ik zeker blij. Maar ik ben sowieso heel dankbaar voor wat ik heb. Ik zou niet weten wat ik verder nog wil hebben. Ik heb alles al. Zo niet, dan koop ik het wel. Echt verheugen doe ik me dan ook niet op de kerstcadeaus van dit jaar. Voor mij is de kerstgezelligheid het belangrijkste!”


Ik hoop je binnenkort te ontmoeten! Mocht je al vragen hebben of een nieuwe uitdaging zoeken, stuur me dan een mailtje (m.kohlen@bewellprofs.nl) of bel naar 06 38 95 17 45.