Ontmoet Djamilla…

Op zoek naar een ervaren en bevlogen sociaal pedagogisch hulpverlener die dankzij oprechte betrokkenheid cliënten in hun kracht weet te zetten? Ontmoet Djamilla…

Lees verder »

Be Well Informed

Wegens groei en professionalisering is Be Well de afgelopen tijd druk bezig geweest met de ontwikkeling van een eigen intranetomgeving. Afgelopen oktober is dit intranet, Be Well Informed, live gegaan!

Lees verder »

Gefeliciteerd Ramon & Jennifer!

Op vrijdag 28 augustus 2020 is Ramon van der Stelt, commercieel partner bij Be Well, getrouwd met zijn grote liefde, Jennifer. Als collega’s van Ramon hadden wij van Be Well het geluk dat we bij het ‘huwelijksreisje’ van Ramon en Jennifer aanwezig mochten zijn.

Lees verder »

Be Well in Navenant!

De zomereditie van het Limburgse magazine Navenant is deze week verschenen en deze editie is erg speciaal, want… er staat een uitgebreid interview met Be Well in!

Lees verder »

De passie van.. Anouk Nijpels

In de rubriek “De passie van…” zijn de medewerkers van Be Well aan het woord. Wie zijn de mensen bij Be Well? Wat doen ze en waar staan ze voor? Deze maand vertelt Anouk Nijpels, werkzaam bij Be Well als maatschappelijk werker én in haar eigen praktijk als holistisch coach, over haar passie. Haar verhaal…

Lees verder »

Stay strong and Be Well!

De komende tijd zullen we in Nederland, maar ook op vakantie in het buitenland, regelmatig een mondkapje nodig hebben. Om op deze behoefte in te spelen heeft Be Well eigen mondkapjes laten ontwikkelen!

Lees verder »

SNA certificering gecontinueerd!

Ook in onze 2de audit zijn er géén afwijkingen of verbeterpunten geconstateerd door de inspecteurs. Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

Lees verder »