Ondersteun het project van Corine in Sri Lanka!

In onze vorige nieuwsbrief hebben jullie kennis gemaakt met de passie van Corine in Sri Lanka, waar zij zich al 15 jaar inzet voor kinderen met een beperking die geen familie hebben om op terug te vallen. Haar verhaal lees je hier.

Helaas kampt Prithipura op dit moment met ernstige financiële problemen als gevolg van de Coronamaatregelen in Sri Lanka. Doordat mensen de straat niet op mogen worden er geen eten en donaties meer gebracht, waardoor de gebruikelijke inkomsten met 90% zijn gedaald!

Daarom is Be Well, in samenwerking met Corine, een inzamelingsactie gestart. Het doel? Een mooi bedrag ophalen waarmee we bij kunnen dragen aan eten, medicijnen en andere primaire levensbehoeften voor de kinderen van Prithipura Communities.

Help je mee? Ga dan naar onze fundraiser pagina en doneer!

Wil je liever niet doneren via Creditcard of PayPal? Je kan er ook voor kiezen om te doneren via een Tikkie aan Corine zelf. Zij heeft een rekening ingericht speciaal voor het Prithipura project en zorgt er persoonlijk voor dat het geld bij de bewoners terecht komt.

Ja, ik help de kinderen van Prithipuracommunities in de tijd van COVID-19 via https://tikkie.me/pay/2d856tj2226oi3f113og