Maak kennis met Felice, communicatiemedewerker bij Be Well

“Mijn naam is Felice Pechholt en in mei ben ik begonnen als communicatiemedewerker bij Be Well Zorgprofessionals. Als communicatiemedewerker ben ik medeverantwoordelijk voor de marketing- en communicatiestrategie van Be Well.

Mijn voornaamste doel in mijn nieuwe functie is het aantrekken van nieuw zorgtalent met het ‘Be Well DNA’. Het aantrekken van nieuw zorgtalent is, in de huidige krappe arbeidsmarkt, een grote uitdaging voor elke organisatie die opereert in de zorg. Door middel van effectieve, doelgroepgerichte en persoonlijke communicatie wil ik zorgtalent er van overtuigen om te kiezen voor Be Well als werkgever. Waarom? Persoonlijk vind ik de voordelen van werken bij Be Well – zoals de mogelijkheid om de zekerheid van een vast contract te combineren met afwisselend werken bij verschillende opdrachtgevers – gewoon heel erg tof en passend in de tijd waarin we leven! Dit wil ik verder de wereld in helpen, zodat Be Well verder gaat groeien en meer en meer zorgprofessionals kunnen genieten van alle voordelen die Be Well als werkgever te bieden heeft.

Affiniteit met goed werkgeverschap heb ik opgedaan tijdens mijn master Social, Health, and Organisational Psychology aan de Universiteit Utrecht én tijdens mijn vorige werk als projectmedewerker bij een organisatie die zich inzet voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hier heb ik ook veel samengewerkt met zorgorganisaties.

Op dit moment ben ik me nog aan het ontwikkelen in de verschillende facetten van marketing en communicatie, waarbij ik gelukkig goede ondersteuning krijg vanuit Be Well. Op het moment dat jullie deze nieuwsbrief van mei lezen, zijn jullie getuige van één van mijn eerste projecten binnen Be Well!

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, met name hardlopen vind ik heerlijk. Ook lees ik graag en ik hou van koken en etentjes met familie en vrienden. Recent ben ik begonnen met een opleiding voedingsleer, zodat ik mijn passie voor gezond en lekker eten kan combineren met gedegen, wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid.”

Als je vragen aan mij hebt of verder kennis wilt maken kun je mij bereiken via mail (f.pechholt@bewellprofs.nl) of telefoon (+31 (0)6 39 83 44 69).