Robin Wolter – Klant Manager

Mijn naam is Robin Wolter, 31 jaar en woonachtig in Nederweert. Per 1 september ben ik begonnen als Klant Manager bij Be Well Zorgprofessionals. Na mijn studie Communicatie en verschillende jaren te hebben gewerkt als Accountmanager, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Als Klant Manager bij Be Well ben ik dagelijks bezig met het vinden van een match tussen talentvolle zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wat zijn de wensen van de professional en wat is de behoefte van de opdrachtgever? Samen met de Consultant en de Talent Managers wordt er op basis van inlevingsvermogen, vakkennis en het unieke matchingsysteem van Be Well dé perfecte match gevonden.

Met mijn achtergrond in communicatie, mijn opgedane kennis en ervaring, energie en enthousiasme hoop ik van toegevoegde waarde te zijn en te zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek.

Als nieuwe collega binnenkomen in een hecht team is altijd spannend. Wanneer je op je eerste werkdag een mooie bos bloemen in ontvangst mag nemen, geeft dit direct een warm welkom. Dit geeft ook meteen heel mooi de werkwijze van Be Well weer: persoonlijk en betrokken. 

Ik heb dan ook enorm veel zin om samen met mijn nieuwe collega’s de visie van Be Well uit te dragen en kijk uit naar een hele fijne samenwerking, zowel intern als met onze opdrachtgevers en zorgprofessionals.

In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten, wandel ik veel met mijn dochtertje en geniet ik van een mooie film of serie. Helaas schiet het sporten er de laatste tijd een beetje bij in, maar dit wil ik in de toekomst graag weer gaan oppakken.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via 06 11 80 37 24 of mail naar r.wolter@bewellprofs.nl.

Met vriendelijke groet,
Robin Wolter