Een warm welkom voor onze nieuwe marketeer:Juliette

Bij Be Well zijn we blij om Juliette te verwelkomen in ons team van gepassioneerde professionals! Haar komst voegt niet alleen waardevolle ervaring toe, maar ook een frisse blik die onze marketing zal versterken en onze missie om met je hart op de juiste plek te komen, verder zal uitdragen.

Met een academische opleiding in International Business en Marketing, een passie voor de zorgsector, met name voor de ouderenzorg, brengt Juliette een unieke combinatie van expertise en toewijding met zich mee. Haar jeugdig enthousiasme en haar mix van Nederlandse én Franse cultuur, hebben haar een uniek perspectief gegeven dat perfect aansluit bij de diverse doelgroepen die we bedienen.

Sinds 2019 heeft Juliette haar thuis gevonden in het charmante Maastricht, waar ze niet alleen haar professionele vaardigheden heeft ontwikkeld, maar ook haar liefde voor de Nederlandse cultuur heeft verdiept. Haar enthousiasme voor het leven en haar vastberadenheid om positieve verandering teweeg te brengen, maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team.

Als onderdeel van ons team zal Juliette een cruciale rol spelen bij het ontwikkelen en uitvoeren van impactvolle marketingcampagnes die gericht zijn op het verspreiden van onze boodschap; met het hart op de juiste plek. Samen staan wij voor welzijn en gezondheid.

Welkom, Juliette – we zijn blij dat je deel uitmaakt van ons team!