Nieuwe zorg collega
Nieuwe zorg collega

Meet onze nieuwe collega: Britney

Met veel enthousiasme delen we mee dat Be Well Zorgprofessionals Britney Ramakers heeft verwelkomd als onze nieuwe consultant in Maastricht. Britney, 23 jaar jong en een echte Maastrichtenaar, brengt een schat aan ervaring en passie voor de zorgsector met zich mee.

Na haar opleiding verpleegkunde heeft Britney gewerkt als verpleegkundige in de gehandicapten/psychiatrische zorgsector en vervolgens als verpleegkundige bij de Maastro kliniek. Haar drang naar uitdaging leidde haar tot het behalen van haar hbo-diploma als praktijkondersteuner in 2022. Als praktijkondersteuner voerde ze zelfstandig spreekuren uit voor patiënten met chronische (somatische) aandoeningen.

Met haar diverse ervaring zal Britney zich bij Be Well Zorgprofessionals inzetten om de juiste matches tussen zorgverleners en zorginstanties te maken. We zijn verheugd haar de kans te bieden zich te ontwikkelen op het gebied van recruitment en sales binnen ons team.

Met haar toewijding aan het vinden van de perfecte match tussen zorgverleners en zorginstanties staat Britney klaar om je te helpen bij al je personeelsbehoeften binnen de zorgsector. Of je nu op zoek bent naar gekwalificeerd personeel voor je instelling of nieuwe carrièremogelijkheden in de zorg wilt verkennen, Britney en het team van Be Well Zorgprofessionals zijn er voor je. Neem vandaag nog contact met haar op om te ontdekken hoe zij je kan ondersteunen bij het realiseren van je zorgdoelen!

Welkom bij het Be Well-team, Britney! We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.