Marjolein-Tilburgs

Even voorstellen… Marjolein Tilburgs!

Hoi allemaal, mijn naam is Marjolein Tilburgs en ik ben per 1 januari gestart als consultant bij Be Well.

Van oorsprong ben ik psychiatrisch verpleegkundige en heb ik ervaring opgedaan binnen o.a. de acute- en ziekenhuispsychiatrie, (forensische) kinder- en jeugdpsychiatrie, als jeugdverpleegkundige en daarna ook als praktijkondersteuner GGZ jeugd binnen de huisartsenzorg. Ik ben me er bewust van geworden dat mijn uitdaging niet meer zo zeer ligt binnen de directe hulpverlening, maar wilde toch graag mijn kennis en expertise gebruiken om op een andere manier met zorg bezig te blijven. Deze uitdaging vind ik dan ook helemaal terug in de rol van consultant bij Be Well!

Door niet alleen naar een CV te kijken maar ook naar competenties, persoonlijkheid, motivatie, betrokkenheid en met behulp van mijn eigen opgedane kennis en ervaring binnen de zorg, hoop ik veel zorgprofessionals en zorgorganisaties blij en gelukkig te maken met elkaar!

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, ga ik graag uit eten en sport ik graag (hardlopen, fitness en met mooi weer op de SUP op het water). Verder vind ik het fijn om buiten te zijn, maar ik kijk ook graag een leuke serie.

Mijn eerste dagen bij Be Well zijn voorbij gevlogen. Met een fijne ontvangst met een mooie bos bloemen voel ik me super welkom (als enige Brabander in een hecht Limburgs team)!

Ik hoop binnenkort kennis met jullie te maken. Mochten er vragen zijn ben ik te bereiken op (043 365 92 88) of via m.tilburgs@bewellprofs.nl.