Lianne Visser recruiter bij Be Well

Maak kennis met… Lianne!

Hi allemaal, mijn naam is Lianne Visser, 24 jaar oud en woonachtig in Geleen.

Om te beginnen: ongelofelijk hoeveel zin ik heb in deze nieuwe uitdaging. Als je tijdens je eerste werkdag een grote bos bloemen in ontvangst mag nemen én een paar dagen later nog een kaart in de brievenbus krijgt, zegt dit in mijn ogen meer dan genoeg over het bedrijf en mijn nieuwe collega’s. Ik kan niet meer zeggen dan dat ik ontzettend blij ben dat ik bij dit team mag horen! 

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als Human Resources Medewerker heb ik besloten om in 2019 te starten aan een nieuwe uitdaging. Door mijn passie voor kinderen en het gemis van persoonlijk contact met het hart voor de mens in mijn voorgaande werk, ben ik begonnen aan de opleiding Pedagogiek. Vanaf het begin van deze nieuwe uitdaging was de grote vraag voor mij in welke richting ik wilde gaan werken naast mijn studie. 

Hier ben ik dan. Een intermediair voor zorgprofessionals waarbij betrokkenheid, mensgerichtheid en empathie centraal staan. Naar mijn mening kon ik geen betere combinatie van mijn werkervaring en de huidige opleiding Pedagogiek vinden. 

Doordat ik zelf niet altijd op de juiste plek heb gezeten hoop ik als Recruiter niet alleen de beste mensen te vinden voor Be Well, maar ook de leukste baan voor de zorgprofessional. In mijn ogen is het belangrijk om overal waar je bent en in alles wat je doet gelukkig te zijn. 

Buiten studeren en werken, geniet ik voornamelijk van de momenten met vriendinnen, familie en mijn katten. Ondanks mijn jonge leeftijd, ben ik een echte huismus en vind ik het heerlijk om een avondje niks te doen. 

Ik hoop jullie snel te spreken. Mochten er vragen zijn, ik ben te bereiken op 06-28514510.