Zorgprofessionals, bedankt!

We maken met zijn allen bijzondere tijden mee. Voor ons allemaal is het leven sterk veranderd door Corona. Zo moesten velen van ons opeens vanuit huis werken, moesten we een nieuwe balans vinden, hebben we onze geliefden al veel te lang niet meer gezien, maken we ons wellicht zorgen over hun gezondheid en leven we in een onzekere tijd.

Op medewerkers met een vitaal beroep, zoals de zorgprofessionals van Be Well, werd de afgelopen tijd een extra beroep gedaan. Want zorgprofessionals kunnen niet een stapje terug doen als de volksgezondheid in gevaar is, zij moeten juist nog een stapje méér zetten! Of je als zorgprofessional nou in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, de GGZ of in een ziekenhuis werkt, zorg is altijd en overal nodig. Zorgprofessionals zijn onmisbaar! Corona heeft dat nog eens extra duidelijk gemaakt.

Ook bij Be Well hebben wij met eigen ogen gezien dat onze zorgprofessionals in deze tijd tot het uiterste gaan. Daarvoor hebben wij diep respect. We willen jullie hiervoor ontzettend bedanken en een hart onder de riem steken om ook de komende tijd jullie geweldige inzet voort te zetten!

Jullie zijn toppers en we hopen dat alles goed gaat met jullie zelf, met jullie werk en met jullie naasten. Zorgprofessionals van Be Well, bedankt voor jullie inzet!