Een lang gekoesterde droom in vervulling

In november 2017 heb ik een open sollicitatie gedaan bij Be Well. Dit nadat ik uit mijn netwerk veel positieve dingen had gehoord. Al beviel mijn vorige baan me op dat moment nog prima. Het was een lang gekoesterde droom om weer met gezinnen te werken. Dit had ik enkele jaren geleden ook met veel plezier gedaan.

Nu ik zelf inmiddels moeder ben geworden en de nodige ervaring met verschillende doelgroepen heb opgedaan, werd die wens steeds sterker. Daarnaast merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en nieuwe mogelijkheden om mijzelf te ontplooien. Al vlug werd ik uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij Be Well en hebben we al pratend verkend waar mijn passie en kracht nu echt ligt. Dit bleek wederom in het coachen van gezinnen te zijn.

Be Well heeft een vacature gezocht die daarmee matchte. Dit is hen uitermate goed gelukt en heeft geresulteerd in het vinden van een nieuwe (droom)baan waar ik weer ontzettend word uitgedaagd en waar mijn kwaliteiten helemaal tot hun recht komen. Nu ben ik al enige maanden werkzaam als gezinsbehandelaar bij stichting Radar. Vanaf het eerste gesprek bij Be Well werd ik steeds weer verrast door de persoonlijke benadering en de grote betrokkenheid. Dit heeft mede ervoor gezorgd dat ik deze stap met veel vertrouwen heb durven zetten en hier ook nog geen moment spijt van heb gehad.

Chantalle Calis-de Graaf
Gezinsbehandelaar/Begeleider D bij Radar