Be Well voor detachering in de zorg

Zekerheid,
afwisseling en
uitdaging!

Als zorgprofessional werken op basis van detachering? Wat houdt dat in?!

Je krijgt een vast contract bij Be Well met alle voordelen die daar bij horen, zoals de zekerheid van een vast maandsalaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en daarbovenop een aantrekkelijke prestatiebonus. Ook als je even geen project hebt, krijg je van ons gewoon je salaris.

Tegelijkertijd werk je aan je carrière met uitdagende en afwisselende projecten bij onze opdrachtgevers. Je doet ervaring op bij verschillende, gerenommeerde zorginstellingen en krijgt de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken.

En als je écht helemaal op je plek zit? Dan ben jij degene die bepaalt of je de overstap maakt naar je droombaan bij de opdrachtgever. Dus, ‘the best of both worlds’, zeg maar…

Hieronder vind je een aantal actuele opdrachten. Zit jouw droombaan er bij? Solliciteer direct! Weet je het nog niet helemaal zeker en wil je eerst meer informatie? Laat bij ‘bel me terug’ je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Limburg / Brabant, detachering

Wil jij je ontwikkelen als begeleider in de zorg en ervaren welke doelgroep écht bij je past? Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van begeleiders in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg én de geestelijke gezondheidszorg!

Limburg / Brabant, detachering

Werken binnen de GGZ is erg dynamisch, zeker als verpleegkundig specialist. Wil jij je dagelijks inzetten voor patiënten met psychische problemen? En kom je tot je recht binnen een multidisciplinair team? Lees gauw verder!

 

Zuid-Limburg, detachering

Voor diverse opdrachtgevers binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg zijn we op zoek naar gedragswetenschappers. Wil jij een bijdrage leveren aan het leven van kinderen en / of mensen met een beperking? Lees dan snel verder!

Bij Be Well voer ik verschillende opdrachten uit binnen de verpleegkundige setting, in alle sectoren die de zorg kent.

Pien Derks

Waarom kiezen voor Be Well?

Naast het feit dat je bij ons afwisseling en uitdaging kan combineren met een vast contract, hebben wij ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Van Be Well mag je verwachten dat je ondersteuning krijgt om je sneller en beter te ontwikkelen. We bieden je trainingen, intervisie en persoonlijke coaching. Wat is jouw droombaan, waar liggen je talenten en wat wil je nog leren? Samen zorgen we ervoor dat jij daar komt waar je graag wilt zijn.

Liever van een medewerker horen hoe het is om bij Be Well te werken? In onderstaand filmpje vertelt Pien, hbo-verpleegkundige, wat je mag verwachten van een carrière bij Be Well:

Wie is Be Well?

Be Well is dé betrokken, mensgerichte en innovatieve matchingspecialist in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare professionals en opdrachtgevers in dit domein in Zuid-Nederland. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kies jij voor professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend met één van onze consultants praten om te zien of we iets voor je kunnen betekenen? Je kunt ons bellen op 043-3659288 óf laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan nemen we z.s.m. contact met je op!