Be Well voor detachering in de zorg

Zekerheid,
afwisseling en
uitdaging!

Als zorgprofessional werken op basis van detachering?

Vast contract
Een vast contract met alle voordelen die daar bij horen: een vast maandsalaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke prestatiebonus. Ook als je even geen project hebt, krijg je van ons gewoon je salaris.

Jij bepaalt!
Tegelijkertijd werk je aan je carrière met uitdagende en afwisselende projecten bij onze opdrachtgevers. Je doet ervaring op bij verschillende, gerenommeerde zorginstellingen en krijgt de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken. En als je écht helemaal op je plek zit? Dan ben jij degene die bepaalt of je de overstap maakt naar die droombaan bij de opdrachtgever. 

Hieronder vind je een aantal actuele opdrachten. Zit jouw droombaan er bij? Solliciteer direct! Wil je eerst meer informatie? Laat bij ‘bel me terug’ je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Limburg/Brabant, detachering

Een vast contract als Begeleider in de jeugdzorg met afwisselende opdrachten.

 

Limburg/Brabant, detachering

Je biedt intensieve behandeling aan jongeren met complexe psychiatrische problematieken.

 

Limburg/Brabant, detachering

Ligt jouw hart als Gedragswetenschapper in de gehandicaptenzorg? 

Bij Be Well voer ik verschillende opdrachten uit binnen de verpleegkundige setting, in alle sectoren die de zorg kent.

Waarom kiezen voor detachering bij Be Well?

Naast het feit dat je bij ons afwisseling en uitdaging kan combineren met een vast contract, hebben wij ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Van Be Well mag je verwachten dat je ondersteuning krijgt om je sneller en beter te ontwikkelen. We bieden je trainingen, intervisie en persoonlijke coaching. Wat is jouw droombaan, waar liggen je talenten en wat wil je nog leren? Samen zorgen we ervoor dat jij daar komt waar je graag wilt zijn.

Liever van een medewerker horen hoe het is om bij Be Well te werken? In onderstaand filmpje vertelt Pien, hbo-verpleegkundige, wat je mag verwachten van detachering bij Be Well:

Wie is Be Well?

Be Well is een zeer betrokken, mensgerichte en innovatieve intermediair in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare zorgprofessionals en opdrachtgevers in het zorgdomein van Limburg en Brabant. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt, in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments, garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid, op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Interesse in professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren om te zien of we iets voor je kunnen betekenen? Je kunt ons bellen op 043-3659288 of laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.